пʼятницю, 14 лютого 2014 р.

Кирило Дороленко - "особливо небезпечний лідер" і заручник.

Кирило Дороленко,
виконучий голови Дніпропетровської міської організації ВО "Свобода".

Затриманий 29 січня. Під час обшуку були підкинуті чужий ноутбук та вибухові пристрої.

Його продовжують несправдливо утримувати  в СІЗО, як заручника у переговорах з опозицією.

За три дні до того у місті відбувся так званий штурм ОДА.  "Біло-блакитні наглядачі" і перелякалися, і помстилися жорстокими побиттями, тітушками зі зброєю,  масовим терором: обшуками, затриманнями. Але мова не про них.

За декілька місяців до євромайданів Дніпропетровська "Свобода" під керівництвом Кирила розгромила паркан незаконної забудови на проспекті Героїв. Комусь це відео може здатися брутальним чи занадто радикальним, але точно не жителям будинку № 30, котрі вичерпали всі легальні методи боротьби з забудовником, що забрав у них доступ не лише до засадженої руками жителів присадибної ділянки, а й до комунікацій будинку.



До того, як стати керівником міської організації партії, Кирило очолював молодіжку - обласну "Студентську Свободу". За його час в області відкрилося 3 нові потужні молодіжні організації – у Дніпродзержинську, Кривому Розі й Павлограді. 

За освітою Кирило - історик. В цьому році планує вступати до аспірантури.  Захоплюється історичною реконструкцією Європи 14 століття - є лідером та засновником Клубу історичної Реконструкції "Вітальєри".

Ще рік тому Кирило Дороленко разом з Віталієм Роменським організовували в Дніпропетровську масові пробіжки за здоровий спосіб життя. На фото нижче можна побачити Кирила, що стоїть обличчям до вишикованої молоді, котра аплодує собі та організатору за акцію. 

Недивно, що на апеляційному суді щодо зміни запобіжного заходу  Кирилові слідчий Єфіменко наполягав на триманні хлопця під вартою, посилаючись на повідомлення оперативних підрозділів про виражені лідерські якості Кирила Дороленка.  Він дійсно має вплив на молодь: пропагує здоровий спосіб життя, патріотизм, вивчення історії своєї держави та світу.

Під керівництвом Кирила Дороленка та Віталія Роменського у 2012-2013 роках було організовано близько десятка акцій-пробіжок за здоровий спосіб життя. Ось відео з однієї:






Допомогти Кирилу (на передачі) можна переказом на приватбанківську картку
5168 7572 0126 5461 (тато Дороленко Віталій Юрійович).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ