неділю, 16 лютого 2014 р.

Ультрас всієї України оголосили перемир'я через революцію

Уболівальники українських клубів уклали перемир'я між рухами фанатів різних клубів на невизначений термін через непросту ситуацію в українському суспільстві.

"У деяких фанатських рухів вже почалися проблеми у своїх містах з органами "правопорядку" та місцевою "владою" виключно тому, що представники цих рухів публічно висловили свою мирну, громадянську позицію, на яку вони мають повне право. У зв'язку з цим ми вважаємо, що продовжувати будь-які протистояння між собою - це злочин, який зіграє проти нас же самих і в підсумку тільки погіршить сьогоднішню ситуацію в суспільстві", - зазначають ультрас у своїй заяві, розміщеній у ВК.

Забороняються заволодіння банерами, шарфами та іншими фанатськими атрибутами опонентів, образливі банери, заряди, графіті з образами.
На трибунах здійснюватиметься жорсткий контроль з метою не допустити появи шарфів з образами команд-опонентів, а також спалення шарфів команд-опонентів. Здійснюватиметься жорсткий контроль за тим, щоб виключити будь-які конфліктні ситуації з простими вболівальниками (не фанатами) команд-опонентів як на виїзних, так і на домашніх матчах.

Рішення про перемир'я повністю підтримали лідери фанатських рухів таких футбольних клубів:
Прем'єр- ліга: Волинь Луцьк, Ворскла Полтава, Динамо Київ, Дніпро Дніпропетровськ, Закарпаття Ужгород, Зоря Луганськ, Карпати Львів, Металіст Харків (Південна і Північна трибуни), Металург Запоріжжя, Металург Маріуполь, ФК Севастополь, Таврія Сімферополь (Сектор 5 і Сектор 9), Чорноморець Одеса, Шахтар Донецьк.

Перша і Друга Ліги: Авангард Краматорськ, Буковина Чернівці, Десна Чернігів (Хлопці Північної Столиці і Ультрас Десна), Дніпро Черкаси, Енергія Нова Каховка, Зірка Кіровоград (червоно-жовті і жовто-зелені), Кристал Херсон, ФК Миколаїв, Нива Тернопіль, ФК Олександрія, Оболонь Київ, Поділля Хмельницький, Скала Стрий, Сталь Алчевськ, Сталь Дніпродзержинськ, ФК Суми, Титан Армянськ.

Фанатські рухи аматорських ліг і без клубів: Кривбас Кривий Ріг, Нива Вінниця.

"Вчора фанати з різних куточків України разом підтримували сім'ю киян Павліченків і говорили "Сьогодні - Павліченко, завтра - ТИ". Як бачимо, на жаль, ми не помилялися, і сьогодні отримати надумані звинувачення і невтішний вердикт від "самого чесного і гуманного суду в світі" може будь-який громадянин України", - йдеться у заяві ультрас.

"Саме тому ми вважаємо, що продовжувати будь-які конфронтації у фанатському середовищі в даний момент - злочин проти світлого майбутнього України.

"Від Луганська до Карпат фанат фанату - друг і брат", - підсумували ультрас.


День

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ