вівторок, 17 липня 2012 р.

Спільна мета змогла об'єднати різних людей

17 липня 2012 о 15.00 відбувся пікет на захист підприємців Нагорного ринку (перехрестя пр. Гагаріна та вул. Чернишевського), на якому зібралися продавці та приватні підприємці. Пікет також підтримали представники політичної організації ВО «Свобода», різні громадські організації та патріотична молодь, тим самим зібравши навколо проблеми різні верстви населення.


Люди, які працюють на цьому ринку, зверталися до громадськості за допомогою плакатів.






 Всі, хто хотів щось сказати, мав можливість виступити перед громадою. Зверталися до народу представники ринку, спілка підприємців, громадські діячі, гості з Кривого Рогу та Запоріжжя, покупці і представник партії.

 
Були різні конфузи - наприклад, телебачення відмовилось знімати акцію через  партійні прапори. А представники національних меншин і люмпенізованого елемента кричали про «бандеревцев» і намагалися зривати прапори.


Але в цілому акція пройшла позитивно. Люди, які були присутні на ній, на гасло «Слава Україні!» дружно кричали «Героям Слава!". Причому націоналістів там була меншість. Це  говорить про зростання патріотизму серед населення.  Не обійшлося і без чорного гумору. Я так зрозумів, це для тих, хто за два тижні вирішив долю людей, залишивши їх без робочих місць.


режиму внутрішньої окупації
Я побачив, як одна спільна мета змогла об'єднати різних людей, що різняться за соціальною, економічною, ідеологічною ознакою. Це є добре для нас, і  водночас є тривожним дзвіночком для режиму внутрішньої окупації.


Келебрант Доминатор

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ