вівторок, 3 липня 2012 р.

Нецензурний крик душі за мову

Суки !!! Виродки,..щоб ви здохли регіонали, комуняки, тушки, вонюче проплачене за 100 гривень бидло з прапорами ПР. Шоб ви заживо згоріли,,,,... шоб ви висіли на кожній гіляці. Будьте прокляті ви , і вся ваша рідня до десятого коліна .

Законопроект про знищення української мови пройшов перше читання. За 5 хвилин. Всім дякую , всі вільні. Суспільство знов схавало. Німу пєтушину парламентську опозицію знов наїбали як дітей. А з бронєвічька "Останньої барикади" лунає : "Не піддавайтесь на провокації",...."Не уподобляйтесь бандитам". ЇБАТЬ !!! ТА КРУШИТИ, ЛАМАТИ, ПАЛИТИ, ЄБАТИ І РІЗАТИ МУСАРСЬКУ і ДЕПУТАТСЬКУ МРАЗЬ !!! Україну знищують просто на очах. На карті саме існування нашої держави. Як вже задовбало оце "не піддавайтесь на провокації". Не піддались, схавали, покричали , розійшлись. І ШО ??? Коли Верховна Зрада буде оголошувати Україну губернією в складі РФ , то теж не будем піддаватись на провокації щоб не уподоблятись бандитам ??? До пізди це все!

Банду ГЕТЬ ??? Як ви хочете послати банду геть з цими клоунами жидами Турчиновими і Яценюками? Це не опозиція. Це зборище якихось переляканих підарасів. Ніхто з них ніколи не наважиться взяти на себе відповідальність за якийсь рішучий крок. Все це кукурікання з бронєвічька - не більше, ніж передвиборчий піар на мовному питанні. А проривати мусарскі кордони і вести людей за собою вони ніколи не будуть. На другому читанні буде таке саме позорище. Не дивлячись на те, що там кукурікав сьогодні Яценюк з президії.

Дай Боже, дожити до дня коли в Києві на майдані буде привселюдна страта через повішання Януковича, Азарова, Табачьніка, Литвина, Колесніченка, Ківалова і інших виродків, які зараз паразитують на нашій землі.


Джерело http://r-drogobych.livejournal.com/9962.html

Мова оригіналу збережена - звичайно, цензура та пунктуація недотримані, та хіба це важливо в такий момент?)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ