середу, 29 травня 2013 р.

"Значить фашизм, так?" (крик душі читача)

27 травня 2013 року 
Оце тільки приїхав з виборчої дільниці, і в мене просто бракує слів, одні мати на думці. Ти розумієш, що твоя країна не варта ще демократії, вона не доросла до чесності і прозорості, до відкритого волевиявлення.

Яка нахуй демократія? Які вибори впізду? Це нормально, коли з дільниці невідомі спортсмени викидають в прямому сенсі слова офіційних спостерігачів, а міліція закриває очі?Це нормально, коли голови ДВК та секретарі - ці облізлі сині панчохи з клімаксом - відмовляються фіксувати правопорушення та вкид сорока бюлетенів однією пачкою? Це нормально, коли під дільницями чатує загін найманих бойовиків ПР з авансом в 300 гривень, а по дільницях ходять "журналісти спортивної зовнішньості"? Чи коли члени ДВК дають бюлетені, почувши слова "Я голосувати за Оксану" чи реєструють "виборців" з інших округів? 

Ми, такі-сякі фашисти, нацисти, вбивці немовлят і криваві свободівці сиділи і гадали, чи будуть брати штурмом нашу дільницю братки ПР, котрі вже збирались під будівлею натовпом в 30 осіб. Нас "охороняли" двоє розгублених беззбройних молодих сержантів з РУВС, котрим ми відверто заявляли, що ми будемо їбашить всіх нападників стільцями та газовими балончиками, і нам похуй, пропишуть нам адмінку з затриманням чи ні.

Ми побачили, який тупий і обмежений бидло-скот існує поряд із нами, але ми побачили, що є нормальні, чесні рядові міліціонери, які без зміни, чергуючи третю добу підряд, готові були захищати результати виборів на дільниці від борцух разом з нами. І що вони просто практично наші зайобані однолітки, які не люблять Яниковича. І знають, як народ ставиться до міліції в цілому. Ми побачили, що без адмінресурсу, грошей та силової підтримки Партія Районів - хуйня на пісному маслі, тупо диктатура для ситої худоби, зашуганих студентів та мудаків, які серуться за своє сіреньке спокійне існування. 

По логіці ПР, фашизм - це чесне спостерігання за виборами, чесна битва та чесне вміння приймати поразку, а антифашизм - проплачені гевали під вікнами дільниць, штурм дільниць, залякування голів ДВК та інші не менш демократичні речі.

"Значить фашизм, так? Буде вам, суки, фашизм".

Джерело

3 коментарі:

  1. От доки будете гратись у вибори, доти і будете сцяти, аби спортивні дзюдоїсти від ПР вас не побили. Де ділись накачені бритоголові праві скінхеди? Невже ідеї продали за служіння ПР?

    ВідповістиВидалити
  2. Не нагнітай!... Краще - приходь допомагай!

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ