пʼятницю, 3 травня 2013 р.

На трибунах у Січеславі - два бандерівські прапори (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Компанія січеславських націоналістів знову прийшла на футбольний матч з прапором! Тільки тепер їх поява була більш помітнішою: прапор побачили 10020 глядачів матчу "Дніпро (Січеслав)-Зоря (Луганськ)", а обличчями активістів зацікавилась навіть міліція.

 Не маючи змоги зайти на фан-сектор та говорити безпосередньо з носіями червоно-чорного стягу, міліціонери намагалися вирішити питання через одного з лідерів ультрасу - вимагали у нього прибрати прапор. Та на прохання правоохоронців хлопець відповів, що прапор ОУН не є забороненим і має повне право бути на трибунах. 

Не надовго засмутившись, міліція почала знімати обличчя націоналістів на камеру, проте хлопці встигли відреагувати - швидко відвернулися. Чому наші кривоохоронні органи так бояться бандерівського прапора? Відповідь на це питання, ймовірно, криється у трьох словах: пробудження національної свідомості.


Червоно-чорний прапор на стадіоні був не один:) 
 Зіграли - з рахунком 1:1


Онука Чучупаки
Фото: Келебрант Домінатор

5 коментарів:

  1. був на матчі, молодці хлопці... там, здається, ще і біля ворот маленький червоно-чорний стяг розвивався)

    ВідповістиВидалити
  2. Это Днепр, а не Сичеслав:-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для когось "Днєпр", для когось "Днєпрапєтровск", а для українців - Січеслав!!!!!

      Видалити
    2. Cічеслав - якось не дуже підтримуєма назва... Може просто Дніпровськ, або Середньодніпровськ краще...??? і назва з "Дніпром" футбольним буде продовжувати асоціюватись!!!

      Видалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ