пʼятницю, 17 травня 2013 р.

Абсурди біло-блакитного стада поборників фашизму (ФОТО/КОМЕНТАРІ)

Ми зробили підбірку влучних фото та коментарів стосовно нового антифашистського руху в країні, очоленого регіоналами:)
Дуже красномовне фото, яке демонструє всю сутність совка, його устремління, і звичайно ж, квінтесенцію ідеї за що "діди воювали". Звичайно, організатори "антифашистського мітингу" мали на увазі одну політичну організацію (ВО Свобода), але як бачимо, у складанні плаката спрацювала обмовочка по Фрейду.  :)
Чому в Україні парадоксальна ситуація? Бо лише у нашій країні ФАШИСТИ організовують АНТИФАШИСТСЬКІ заходи.

тупой скот.
все эти бюджетники и студенты, согнанные на провластные митинги - тупой скот.
и не нужно жалости, мол потеряют они что-то, если не пойдут.
уже потеряли. человеческий облик.
сегодня их гонят на митинг. и они идут.
завтра им скажут надеть колокольчики в нос. и они наденут.
послезавтра им прикажут прийти на расстрел. и они пойдут. пойдут, надеясь, что повезет и расстреляют кого-то другого.
эта скотская власть уйдет. но тупой скот останется. и будет голосовать. тупо. по-скотски.
Роман Шрайк


З усіх держорганізацій позганяли...
школи й лікарні пусті.
Антон М.

Нас примусово туди затягнули, на цей мітінг, й пригрозили вчителям звільнення якщо ми не підемо.... Так тут я не розумію ми змагаємося проти цього фашизму, а самі ж вони під тиском змушують най туди йти.....
Марина Є.




Дедалі частіше представники нинішньої влади – нелюстрована верхівка колишньої КПСС та їхні молодші, проте не менш вгодовані нащадки кажуть, що є якісь "фашисти", які нібито хочуть "дестабілізувати" ситуацію в країні і зупинити так зване "покращення". Крім того, вони вигадують всілякі нові та згадують старі заїжджені твердження про "фашистів": начебто є хтось, хто ділить Україну "на сорти", ці же вигадані "вороги" не пускають Україну в Європу, а ще "вороги" (все в стилі лєніна-сталіна) – ненавидять і утискають когось за мовними, культурними, расовими, національними ознаками, і (о, жах!) піддають сумнівам "вєлікую пабєду" одного окупанта над іншим та мають нахабність вшановувати пам'ять загиблих, а не вітати моложавих чекістських відставників.

Воістину, в Україні через відсутність люстрації та докорінних змін є безліч випадків неприродних перекручень понять і просто порушень логічного стану речей. Саме щодо нинішньої вакханалії, яку розводить окупаційний режим, можна точно застосувати фразу Вінстона Черчилля: "У майбутньому також будуть фашисти, але називатимуть вони себе антифашистами". Нині повсюдно в Україні партія, яка узурпувала усю владу в державі, знищила права і свободи, а значить і демократію, займається перманентним пошуком у суспільстві ворогів, розвиває культ особи свого "двічі несудимого" лідера, який за сумісництвом обіймає найвищу державну посаду в країні, та партія, яка без огляду об'єднала свої структурні органи із державними органами, затвердила насилля і терор з метою знищення та придушення політичного опору та політичних опонентів особисто – ця політ сила проводить "антифашистські" мітинги. Мітинги, на які примусово, під страхом звільнення з роботи та виключення з навчальних закладів збирають працівників бюджетної галузі, студентів і школярів, або добровільно (проте за оплату) набирають "професійних мітингувальників" (прапоротримачів), безхатченків і спортсменів (у народі їх називають "рексами"). 
Юрій Ботнар

"Родзинка" антифашизму  та чудова тема для мемів:)

1 коментар:

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ