середу, 3 липня 2013 р.

Як ректор Аграрки симулює протест (ФОТО)

9:15 : "Тихо, рада працює!"
Як ми всі знаємо, зустріч 1 липня  із заступником Табачника Сулимою закінчилася для наших аграріїв плачевно - на поступки та компроміси ніхто не пішов. Тож сьогодні, 3 липня,  ректорат знову організував студентство  і вивів його на забастовку покричати " Ми проти об'єднання". Тільки - о диво!- акцію розпочали о 8 годині ранку, хоча обласна рада працює з 9-тої.  О 9-тій, після того, як  чиновники з ради попрохали не кричати  - студенти за наказом ректора замовчали.
За оперативною інформацією  станом на 9:30 студенти вийшли маршем з-під облради до Аграрного університету зі скандуванням своїх гасел.  До того ж, маршрут акції визначили не по Карла Маркса, де є змога бути почутими великою кількістю людей. Біля оперного студентів завернули на набережну (там кричи-не кричи, вранці робочого дня тебе мало хто почує).  Логічне питання: пане ректоре, чому ви протестуєте  подалі від влади?

У "Якщо не ти, то хто?" є  впевненість, що ректору Анатолію Кобцю не вистачає сили та хоробрості виступити проти місцевих регіоналів. До того ж, ректора дратує наявність на акціях націоналістів - сьогодні на нашого мирного активіста Дороленка намагалися нацькувати міліцію. Минулого разу ректорату не подобалося, що ми дуже часто кричали "Слава Україні!" (дійсно, як можна кричати такі крамольні екстремістські речі:)) ) і цього разу вони дали чіткий наказ націоналістів на акцію не пускати. 

Шановному студентству Аграрки треба зрозуміти - або вони ПРОТИ І ДО КІНЦЯ, або в чергу за економічними дипломами. Як показує досвід цих двох акцій, ректор Кобець лише випускає пару: його дії не послідовні, не напористі та на справжній портест мало схожі.

Дописано:
Тільки що, о 10:00 стало відомо, що ректор подзвонив представникам студради та наказав розходитись! Частина студентів обурена, інша частина ректорських підкаблучників та конформістів - просить заспокоїтись.

СТУДЕНТИ, які це читають! Якщо вам потрібна допомога, ви маєте що сказати загалу або хочете справжнього протесту - зв'яжіться з "Якщо не ти, то хто?".  Пишіть нам на 4u4upaka@ukr.net

Онука Чучупаки

2 коментарі:

  1. Ректор Аграрки не симулює протест! Усі студенти та викладачі, що були присутні на акціях протесту 1.07.13 та 3.07.13, знаходились там лише за власною ініціативою та бажанням. Ректора не дратує наявність на акціях націоналістів. Він остерігається негативного впливу, що може викликати присутність націоналістів на керівництво країни.

    ВідповістиВидалити
  2. 2 липня Кобець збирав нас в актовій залі. Зустріч тривала 25 хвилин і жодної конкретики, жодного плану дій, озвучено не було. Лише застереження щодо "екстремістських" настроїв та запевнень, що "нас підтримують аграрії області та колеги з інших ВНЗ"

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ