пʼятницю, 11 листопада 2011 р.

Помаранчева революція: 20 відео, які запам'яталися

Українська правда вирішила зіграти на ностальгічних почуттях українців, зібравши докупи найвідоміші  відео років Помаранчевої революції. Всі ми це пережили. В кожного свої бачення, сприйняття, асоціації. Та в будь-якому випадку, згадати минуле - корисно. Заради майбутнього...

Тоді ще не було ютюба і аналогічних сервісів. Відеоролик треба було розміщувати на якомусь сервері, а потім давати на нього лінк, щоб люди качали і дивилися. "Історична Правда" пропонує згадати буремні події президентських виборів-2004 через відео тих часів.
"Історична Правда" пропонує згадати масові протести проти фальсифікації виборів 2004 року через відео, яке шість років тому дивилися чи не всі. 
Тоді ще не було ютюба і аналогічних сервісів. Відеоролик треба було розміщувати на якомусь сервері у певному форматі (.wmv, .mp4 тощо), а потім давати на нього лінк, щоб люди качали і дивилися. 
Тому відео не набуло великого поширення. Ситуацію перевернув "5-ий канал", який почав вішати на свій сайт набільш знакові ролики. Їх качали і обговорювали.
Власне, більшість із розміщеного нижче відео з'явилося завдяки "5-ому каналу". На жаль, в архіві сайту досі зберігається чимало цікавого відео про буремний листопад 2004-го, але скачати його не можна через неробочу адресу.
1. 25 серпня 2004 - Інструкція зі знищення "біг-морд"
Адмінресурс задіяв рекламні площі настільки масово, що на опозиційному сайті "Майдан" навіть з'явився маніфест "Того, кто стрелял": "У них есть телевидение, радио и газеты. У меня есть интернет и краска в руке..." І інструкція з учинення протиправних дій проти




БІЛЬШЕ ВІДЕО ТУТ! РЕКОМЕНДУЮ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ