пʼятницю, 4 листопада 2011 р.

Внутрішньо-окупаційна влада боїться футбольних фанатів

У Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі та Луцьку правоохоронці почали викликати футбольних фанатів на «профілактичні співбесіди». Головна думка, яка доноситься до вболівальників, «зникніть і не вилазьте».


Про це пише Богдан Буткевич у черговому числі Українського тижня.
«Річ у тому, що теперішнє керівництво держави дуже хворобливо ставиться до будь-яких потенційно небезпечних у протестному плані організованих груп», - стверджує соціопсихолог Сергій Таршинський. «А футбольні фанати є дуже згуртованими та організованими. І як тільки вони показали чітко своє ставлення до нинішньої влади, та одразу відреагувала так, як уміє: треба мочити, поки ті не приєдналися до організованого опозиційного руху. Тому замовлення на тиск на них йде із самого верху, від тих людей, хто курирує у владній команді суспільний сектор», - додає він.
Працівник Головного слідчого управління МВС на умовах анонімності розповів Тижню, що в ході справи про побиття Андрія Саламатова (який зірвав прапор із зображенням Романа Шухевича під час матчу між київським Динамо та львівськими Карпатами) правоохоронцям було наказано вийти на людину, яка запустила в маси речівку «Спасибо жителям Донбасса...».
«Нам зателефонували з Адміністрації президента після того, як відповідний ролик почав гуляти в інтернеті. Доволі різко дали зрозуміти, що «або ми цих говнюків прижучимо», або, мовляв, багатьом доведеться шукати нову роботу. Власне, ми фанатами займаємося давно, у кожному великому місті створені відповідні бази. Але тепер нам дали чітку команду: вони мають стулити рота», - стверджує співрозмовник Тижня.

источник

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ