понеділок, 17 вересня 2012 р.

СБУ наказали активніше шукати терористів та незадоволених владою

За півтора місяці до виборів уряд видав розпорядження про посилення антитерористичних заходів


Кабінет Міністрів доручив СБУ, МВС і ряду інших силових структур вжити заходів щодо виявлення та припинення розповсюдження матеріалів із закликами до повалення влади і зміни державного ладу.


Про це йдеться у розпорядженні уряду №672-р.

Згідно з документом, Службі безпеки України, Міністерству внутрішніх справ, Міноборони, МНС та Держтелерадіо рекомендовано забезпечити "своєчасне виявлення та припинення розповсюдження матеріалів із закликами до насильницької зміни, повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, до посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, до розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі, ненависті, до вчинення терористичних актів, дій, що загрожують громадському порядку, а також матеріалів, що пропагують расову, національну чи релігійну нетерпимість, дискримінацію".

В документі також рекомендують висвітлювати в засобах масової інформації "заходи з реалізації державної політики у сфері боротьби з тероризмом для формування в суспільстві негативного ставлення до терористичної діяльності в усіх її формах і проявах", а також інформувати громадськість про розкриті терористичні злочини.

Джерело

4 коментарі:

  1. бандюки!!! Бендери на них немає!!

    ВідповістиВидалити
  2. при Бандері такого не було!!!

    ВідповістиВидалити
  3. І при Р. Шухєвичі НКВДісти були закомплексованіше :-)

    ВідповістиВидалити
  4. 1 січня у СБУшників буде свято! і не тому що це день народження Бандери, просто кожний вибух феєрверку можна буде назвати терактом :-)

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ