понеділок, 31 березня 2014 р.

«Свобода» закриває гральні заклади у Дніпрі. Відео.

В кінці лютого була нарада представників ВО «Свобода» Дніпропетровської області та тодішніх керівників міліції міста Дніпропетровська. Того ж дня до міського УБЕЗ була подана мотивована заява про злочин з переліком адрес де розташовані заклади з гральними автоматами (більше 50 адрес по місту).

До 27.03.2014 від керівників міського управління МВС ми не дочекались ніякої реакції. Всі заклади за вищеозначеними адресами продовжують працювати в нормальному режимі. Зважаючи на соціальну небезпеку та постійні скарги жителів міста Дніпропетровська, керівниками ВО «Свобода» було прийнято рішення про проведення рейдів допомоги працівникам МВС стосовно запобігання продовженню злочинної діяльності гральних закладів.

Лише за один віїзд Самооборони було припинено роботу 2-х точок де відбувалось порушення закону. З цього приводу написані заяви про злочин до районних відділків міліції, гральні автомати описані працівниками МВС, чекаємо висновків експертизи.


Ми зайнялись цим питанням не для піару, а для того, щоб дійсно припинити в місті азартну вакханалію. Відповідально заявляємо що це лише початок і продовження обов’язково буде. Нешановні  ділки все тільки починається… ;-)

джерело

1 коментар:

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ