середу, 5 березня 2014 р.

Захистили міську раду від колорадів! (ФОТО/ВІДЕО)

З-під ОДА активісти рушили до міськради, аби не дати "колорадським жукам" (прим. - людям з георгіївськими стрічками) колорадам підняти російський триколор. Міліція була дуже ввічлива з нами. Навіть запитали чи не проти ми, якщо вони стануть біля нас.


Колоради спочатку стояли з одного боку, а коли побачили нас, швиденько перебігли на інший бік. В них виступав якийсь депутат, в якого запитували "Когда же вы наконец уберете фашистов из города?". Загалом колорадів було штук 200. 

Були присутні різні журналісти, телеканали. Навіть російські були! Наші журналісти постійно перешкоджали їм чинити якісь провокації, ставити провокаційні питання і т.п. Журналісти телеканалу "Регіон" взяли інтерв'ю в російських папараці, і разом з іншими представниками преси переконали російських представників ЗМІ взяти інтерв'ю у бабусі, яка доступно пояснила хто є господарем на нашій українській землі. 

З кислими мінами вони то знімали, також те відео є на інших телеканалах, аби у разі перекручення рашківською пресою надати його в оригіналі. Ось одне відео, героїня якого "не сподобалася" російським жулікам.

Після того, як січеславські патріоти розтягнули масштабний державний прапор та заспівали славень, колоради зрозуміли, що їм там нема шо ловити і потроху почали згортати свій збір та розходитися. Проте, залишився ще один типок, який після того, як всі розійшлись, ходив біля флагштоку, щось там щупав-мацав, розмовляючи по телефону.


Сестра

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ