неділю, 25 листопада 2012 р.

Телеканали Коломойського, Пінчука і Ахметова проігнорували символіку Голодомору

День пам’яті жертв Голодомору показав, що в Україні немає єдиної політики щодо скорботної дати геноциду українського народу. Не всі телевізійні канали країни виставили на своїх екранах символічні знаки, свічки та логотипи.


Можна констатувати, що Пам’ять про жертв Голодомору відображена на екранах наступних ТБ: Перший національний, Інтер, Тоніс, ТВі, Новини 24, «Глас», КРТ.

Проігнорували символіку Дня пам’яті: 1+1, ТЕТ і News one (медіа І. Коломойського.
Разом з тим, цей олігарх шанує дати Голокосту. Мабуть, геноцид мільйонів українців Коломойського хвилює менше, ніж пам’ять про знищення євреїв),

5 канал (дивна поведінка П. Порошенко , можливо, компенсується спеціальними програмами на тему Голодомору), ICTV, Новий канал, СТБ (канали зятя Кучми В. Пінчука. Тут все зрозуміло. Із каналів Пінчука свічку пам’яті поставили тільки на музикальномМ1), UBR, ТРК Україна (на каналі знатного регіонала Р. Ахметова українська тільки назва).

Ретрансляція російської попси і дешевих передач для спонсора партії президента важливіше, ніж повагу трагічної дати українців.

Інший канал Ахметова Кіноточка також ігнорує Голодомор, як і Еко-TV, Плюс-Плюс, Business Kyiv, Гама. Не дивує байдужість до пам’ятної дати каналів холдінгу Хорошковського / Фірташа НТН, Enter-Фільм, К-1, К-2, Мега.

Вразили держканали КДТРК, Рада, УТР та Культура, котрі ігнорують Голодомор, що підкреслює байдужість нинішньої влади до пам’ятної дати і відсутність контроля над керівництвом даних медіа.Між тим, минулого року в ефірах цих каналів символи стояли.

Джерело 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ