понеділок, 12 листопада 2012 р.

Дослідження ДНК українців стали сенсацією (ВІДЕО)

До написання цієї статті мене надихнув  вихід в ефір на каналі «Україна»  документального  фільму «ДНК - портрет нації», в якому відкривається новий погляд на історію арійців, походження сучасних українців та інші  історичні події на теренах українських земель.



Для мене теорія, яка показується в фільмі,  не стала відкриттям, так як намагаюся слідкувати за новими напрямками неофіційної історії. Офіційна ж відхрещується від різних спірних питань стосовно території України в часи древніх віків. Багато викладачів беруть за зразок радянські догми  «світлих часів комунізму», де пояснюється, що наші пращури були дикими мавпами та напів животними істотами. Вони мали бідну культуру,  і  чекали , допоки  добрі фарисеї принесуть нам світ знань і   виб’ють  з нас невігластво за допомогою меча і вогню. Така історія створює в наших мізках портрет меншовартості. 

Після проголошення Україною незалежності, молоді  вчені  почали  висувати нові історичні погляди -  часом  абсурдні, а часом заслуговуючі уваги. Наша історична наука є залежною від політики, тому не дивно, що сьогодні "немодні" історичні дослідження взагалі не фінансуються, а залишаютьтся на проектних листах більшості вчених.

Новим поштовхом стала так звана економічна  стабільність 2004 -2008 р.р.,  яка дала змогу організовувати краєзнавчим гурткам приватні експедиції та наукові дослідження, які в більшості своїй  були патріотичними.  Не маючи великих коштів, дослідники видавали малотиражні  книжечки та диски, як результати своїх досліджень. При нашій українофобській владі такі гурти взагалі мають обмежений доступ до інформаційного поля.  


Та все ж, маленькими кроками, проукраїнські  історики та громадські діячі  за власний рахунок знімали фільми, писали та друкували книжки.

Однією з таких маловідомих та малодосліджених тем є існування та розвиток  на теренах України величної Трипільскої культури, що виникла 7, 5 тис. років до н.е. і є однією зі стародавніх цивілізацій європейських країн. Лише через 1,5 тис. років після зникнення Трипільської культури з'явилася Єгипетська цивілізація в Африці. 

Перший фільм  на цю тематику представлений  спільнотою УНГ  під назвою «Арійський стандарт», ще декілька фільмів ми розміщали раніше. Ці всі теорій цікаві і заслуговують на вашу увагу.  Так що прошу вас витратити трішки вашого безцінного часу на перегляд, аби дізнатися щось нове.
 



І оць зовсім не давно, я чую від друзів, що по центральному телебаченню показують дуже професійний документальний  фільм про українську націю  з обговоренням  в студії його сенсу  поважними особами. Я подивився: «мати чесна!», щось доволі  знайоме, поставлено з почуттям тону і гроші знайшлись  на дорогі дослідження. Я б назвав цей фільм покращеним доробком попереднього відео. Дивимось.

 

В студії VIP – персони, все пронизано патріотизмом та любов'ю до України. Відкритим лишається лише одне питання, чи справді хтось з українських націоналістів зміг виділити такі скажені кошти на проект, чи це замовлено не націоналістами і не просто так? Офіційний замовник - канал Україна. 

 

Приємного перегляду, шановні читачі. Чекаю на зворотній зв’язок.

З повагою, Келебрант Домінатор.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ