понеділок, 12 листопада 2012 р.

Daily Mail: «Повільна смерть білошкірої Америки»

Мітт Ромні здобув найбільшу кількість голосів білошкірих американців, ніж будь-який кандидат-республіканець до нього - і програв, пише Daily Mail у статті під заголовком "Повільна смерть білошкірої Америки".

Точка неповернення. Тепер або вимирання білих американців, або розпад США і концентрація білих у незалежних штатах.
Точка неповернення. Тепер або вимирання білих американців, або розпад США і концентрація білих у незалежних штатах.
Згідно зі статистикою, опублікованою після виборів, за Ромні проголосували 59% білошкірих американців, проте лише 27% іспаномовних громадян латиноамериканського походження, 26% азійських американців і 6% афроамериканців.

Якби ці вибори відбувалися 30 років тому, Ромні з легкістю переміг би Обаму, незважаючи на свою непопулярність серед етнічних меншин. Але 30 років тому білошкірих виборців було майже 90%, а зараз вони становлять лише 72% і їх кількість щороку зменшується, пише видання.

У Флориді, Колорадо і Неваді перемогу Обамі забезпечили іспаномовні американці (71% з них віддали йому свої голоси), а в інших ключових штатах, наприклад, в Огайо, - іспаномовні й темношкірі разом.

Політологи вважають, що демографічна ситуація у США зіграла надзвичайно важливу роль у переобранні Обами, пише видання.

Газета Daily Mail також публікує шокуючу карту поширення расистських твітів після переобрання Обами у статті під заголовком "Расистські Штати Америки".

Найбільше таких твітів надіслали розчаровані виборці Мітта Ромні з південних республіканських штатів Місісіпі та Луізіана, а також з інших штатів на півдні Америки, таких як Тенесі, Джорджія й Кароліна, продовжує видання.

Але це явище спостерігалося не лише у південних штатах - значну кількість расистських твітів зареєстровано також у Західній Вірджінії, Огайо та Міссурі. На східному й західному узбережжі країни їх було менше, пише видання.

Більшість твітів написані молодими білошкірими людьми. У найм’якшому твіті Обаму обізвали "мавпою", а один з твітерів написав, що не розуміє, чому Білий дім називається білим, якщо в ньому перебуває темношкірий президент, пише Daily Mail.

джерело

Стаття в оригіналі 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ