вівторок, 1 квітня 2014 р.

Свобода» закриває чергові гральні заклади у Дніпрі. Відео

Від небайдужих громадян ми постійно отримуємо інформацію щодо функціонування нелегальних гральних закладів на території  міста Дніпропетровська. Наші активісти ретельно перевіряють адреси, формують ініціативні групи та виїжджають на місце скоєння правопорушення.
27 березня 2014 року була виявлена та припинена діяльність подібних закладів на території Індустріального та АНД районів. Плідний початок та позитивна реакція з боку місцевих мешканців переконали в суспільній користі ініціативи та вмотивували на продовження боротьби.

Черговий виїзд відбувся у неділю 30 березня. Активісти Свободівської Самооборони Дніпропетровська відпрацювали нелегальні гральні заклади у Ленінському районі, на житловому масиві Червоний Камінь.


Операція проводилась за вже установленою схемою: самооборонівці заходять у приміщення, фіксують на відео людей, які грають та мають причетність до функціонування закладу, викликають правоохоронців по лінії 102. По прибутті міліції та оперативної групи УБЕЗ контролюють процес опису грального обладнання та його виїмку, дають пояснення в якості понятих, пишуть заяву про скоєння злочину.
Ми налаштовані регулярно проводити подібні заходи на території міста та області. Гральні ділки не повинні і далі жити в атмосфері безпеки та безкарності.

джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ