суботу, 12 квітня 2014 р.

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ ПОДІЙ НА СХОДІ УКРАЇНИ (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)



Редакція "Якщо не ти, то хто" завдяки волонтерському загону "Є" нині має можливість відслідковувати події на Сході України через серфінг засобів зв'язку сепаратистських угруповувань. Нагадаємо, що після сьогоднішніх подій в Каматорську, Слов'янську та ряді інших міст Донбасу  вся Україна чекає рішучих кроків з будь-якої сторони - починаючи від силового розгону сепаратистів до анексії "Народних Республік" "вєжлівими людьми". З вами непотоплюваний Правий Гном, і ми починаємо текстову трансляцію. 
00:47 - Краматорськ здано сепаратистам! Міськвідділ захоплено, міліція чинила спротив, але сили були нерівні. Всі працівники міліції пішли з будівлі. Начальника міліції взято в полон. Чутно стрілянину. Нагадаємо, що керівник обласної СБУ Донецької обл., Валерій Іванов, звільнений з посади лише сьогодні. "Пізно всрались", як каже народна мудрість. Вже треба формувати добровольчі загони та видавати їм зброю та спорядження зі складів!

00:07 - донецька група сепаратистів, що є в Харкові, чекає наказу до дій. Настроєні рішуче. В Горлівці більшість сепаратистів відійшла від райвідділку міліції в невідомому напрямку. Сепаратисти стверджують, що жодного росіянина в Донецьку немає.

23:48 - Горлівка: сепаратисти відтягують сили з інших точок перебування (від іншого райвідділку) до 6-го райвідділку міліції, аби штурм вдався.

23:30 - Харків: на площу коло ідола Леніну стягнулись перші 40 колорадів. Нагадаємо, там же розташовані наші патріоти.
В Горлівці міліція боронить від проросійських сепаратистів свій райвідділ. Сотня колорадів хоче взяти держустанову штурмом. Проти них застосовуються світлошумові гранати. Колорадські спроби захоплення відділку поки терплять фіаско.

23:20 - Захоплені і продовжують утримуватись держустанови та відділки міліції в Слов'янську та Краматорську. Відбито штурм на Горлівку. Судячи з перемов сепаратистів, вони хочуть закріпитись на лінії "Слов'янськ - Донецьк", щоб звідтіля почати наступ на Донецьк.

22:50 - Вивішено триколор в Артемівську.

21:30 - Харків. Нетверезі люди з "колорадськими" стрічками формують загони. На руках є зброя. Дуже важливо, щоб харківський Євромайдан та прихильники цілісності країни не розходились, а залишались чатувати на вулиці до ранку!

1 коментар:

  1. Треба швидше формувати народні загони, адже влада буде боятися діяти до виборів. Але чекати не можна, бо Україну можуть захопити. Слава Україні!

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ