пʼятницю, 18 квітня 2014 р.

Народна люстрація в суді (ФОТО)

Сьогодні громадськість завітала в гості до суддів Бабушкинського суду Дніпропетровська. Ми  вимагали повної люстрації та відсторонення від справ тих суддів, які були політичними кілерами режиму Януковича.


Після невеличкого мітингу перед судом, люди направилися в приміщення  шукати одіозного суддю Бібіка, який в ніч з 26 січня на 27 січня судив патріотів міста після штурму ОДА та підписував протоколи про обшук  помешкань у місцевих свободівців. На робочому місці Бібіка не знайшлося. Табличка з його власним прізвищем зникла.
Зараз ця наліпка висить замість таблички Бібіка.

Громада пішла до в.о. голови суду Решетника, який повідомив, що Бібик направився у лікарню. Запитали у Решетника, чому він не контролює своїх підлеглих,за що вони отримують зарплатню з бюджету та про закон, який був принятий Верховною Радою про люстрацію суддів які приймали неправомірні рішення.  На що він відповів, що  Бібік відсторонений.

Решетник перед народом, через декілька хвилин йому подарують яйця.
Зато сам Решетник працює на посаді голови суду. В  свій час він відзначився тим, що виконав політичне замовлення по справі так званих дніпровських терористів-свободівців (К. Дороленко, В. Роменський) та обирав для них запобіжний захід, не враховуючи докази адвоката, поруку народного депутата, та те, що при затриманні СБУ зробила низку порушень.

Громадськість  почала  вимагати відставки Решетника, але він категорично відмовився. І в нього полетіло десяток яєць з вигуками люстрація. Це була акція попередження громади міста та привертання уваги громадян до особистостей, які були політичними кілерами та досі залишаються на високих посадах. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ