понеділок, 28 квітня 2014 р.

У Донецьку десятки постраждалих і, можливо, убитий, патріотів міліціонери називали "під...сами" - очевидці



Фото: novosti.dn.ua

У Донецьку на перетині вулиці Артема і пр. Титова на мирну ходу донецьких патріотів напали сепаратисти з арматурою в масках, озброєні киями і з георгіївськими стрічками. У ході брали участь близько 2 тисяч патріотичних людей без зброї, серед них було багато жінок.
Нападники били без розбору всіх підряд. Про це Gazeta.ua повідомили постраждалі.
"Я бачив людину без ознак життя в калюжі крові і ще десь четверо сильно постраждалих з розбитими головами. Били людей тільки по головах - битами та арматурою... І побоїще ще не закінчилося, триває... Десятки людей постраждали. А донецька міліція, як завжди, пропустила людей в масках, нікого з патріотів не захищали. Нападники були з шумовими гранатами. Про те як поводилися міліціонери такий штрих: дівчат з українськими прапорами на щоках донецькі менти називали "під...сками". Я бачив купу розбитих камер. Можливо, постраждали й журналісти. Люди бігли в магазини, думали сховатися, але все закрито", - говорить Сергій Фурманюк.
"Ми почали ходу біля пам'ятника Бубці і пішли в сторону "Донецьк-сіті". Спершу у нас полетіли цеглини, а потім людей мочили просто битами, люди розбігалися хто куди, ховалися як могли, мене врятував супермаркет там частина людей сховалася, охорона закрила двері. Нарахував 7 людей з розбитими головами. Сепаратисти просто відловлювали людей, які намагалися сховатися, наздоганяли і добивали. Міліція ніяких спецзасобів до нападників не застосовувала", - говорить Олександр Михайленко.





На відео сутички на 27-й хвилині.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ