середу, 9 квітня 2014 р.

У Миколаєві скандального нардепа Царьова закидали яйцями та побили

Сьогодні в Миколаєві побили нардепа кандидата в президенти Олега Царьова. Він приїхав у лікарню швидкої допомоги, аби провідати прихильників Путіна, що постраждали під час знесення наметового містечка біля пам'ятника Героям-ольшанцям.
Коли Царьов вийшов зі свого автомобіля і попрямував до входу в лікарню, до нього з кількома активістами підійшов один з лідерів Народного ополчення Миколаєва Олександр Янцен і запитав його: "Навіщо ти сюди приїхав?", пише "Преступности.НЕТ". Після того почалася словесна перепалка, на яку відреагував Царьов і став кричати на Янцена, використовуючи при цьому ненормативну лексику. Царьова закидали курячими яйцями.

Потім Янцен ударив Царьова в обличчя. Почалася бійка, під час якої нардеп сам розштовхував своїх охоронців і ліз у бійку. Царьов ще раз отримав кулаком в обличчя. Нардеп вирвався з натовпу і почав іти до входу в лікарню. Люди ж перегородили йому дорогу, щоб не дати йому пройти. У підсумку нардепа зупинили на ганку. Люди викрикували: "Пішов геть, фашист російський!".

Удари в обличчя Царьова були настільки сильними, що майже одразу ж з'явилися синці

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ