середу, 21 вересня 2011 р.

Як Січеслав провів МАРШ ЗДОРОВОЇ МОЛОДІ, не дивлячись на заборону

Марш Здорової Молоді в Дніпропетровську на теренах інтернету ми почали рекламувати ще за місяць до його проведення. Паралельно з цим були обговорені домовленості з облрадою, що дозволила проводити захід, ба навіть більше - виділила на рекламу  кошти. Також організаторам вдалося домовитись про місце в прямому ефірі обласного телебачення.



Вранці наступного дня (за добу до Маршу)після виходу цього запису  відбулася конференція з журналістами, на якій облрада і організатори Маршу в черговий раз мали змогу повідомити про дійство та свою роль в ньому ( особливо представники облради). А вже після обіду хлопців з вище наведеного ролика   зупинили представники Відділу внутрішньої політики Діпропетровська, і повідомили про те, що "Марш є незаконним" та "Дозволу на його проведення немає". Коли організатори почали аргументувати законність дозволом облради, отримали відповідь : "Заявка на захід вже скасована облрадою. Марш перенесений на інше число".

Можливо, організатори налякали стражів порядку "LONSDALE"-ом в прямому ефірі, закликами "ставати незалежними" чи ще чимось - невідомо. Та на Марш, який вже ніяк не можна було перенести (приїжджали гості з інших міст в решті-решт, не кидати ж людей?) разом з машинами міліції приїхав  і  "Беркут". Дііставати прапори заборонили. Гуртуватись в центрі міста також.

Проте близько 100 чоловік, що прибули на акцію в масках не зламати. Роздосадовуючи міліціонерів, які намагались чітко фотографувати обличчя, вони виконали свою місію, пройшли по центру міста, набережній над Дніпром, вигукуючи різного роду лозунги, від патріотичних: "Слава Україні ! Героям Слава!" до брутально-категоричних: "Кури! Бухай! Подыхай!" На щастя, все обійшлося без провокацій та нікого не затримали.

 Слава Україні!

Онука Чучупаки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ