вівторок, 27 вересня 2011 р.

Пів Болгарії повстало проти наркоциган.

Болгарська банда "поліція" заарештувала 127 осіб за підозрою в участі в масових безладдях в селі Катуніца (Пловдівська область), що спалахнули через загибель булгарина під колесами машини відомого циганського наркобарона Киріла Рашкова (відомий в Болгарії за погонялом "цар кіро").
П'ятьом з них пред'явлені звинувачення за статтею "дрібне хуліганство", передає BFM.ru з посилання Болгарське національне телебачення (БНТ).
Прибічники "царя кіро", що проїздили через Катуніцу на мікроавтобусі, в п'ятницю, 23 вересня близько 20 години збили на смерть 19-річного місцевого жителя Ангела Петрова, булгарина за національністю.
Жителі села відразу дізналися про його смерть, озброїлися підручними предметами і пляшками із запальною сумішшю і попрямували до розкішного маєтку циганського мафіозі, розташованого за 3 кілометри від центру села.
Спалюючи "палац" Кіро, жителі вимагали від нього покинути село разом зі всією його великою сім'єю. До місця народних хвилювань підтяглися загони поліції і вступили в бій з булгарським населенням Катуніци. Не дивлячись на зусилля банформувань поліцейських, бетонні будинки Кіро і його синів в селі знищені вогнем (залишилися стояти тільки стіни).
Напруга між корінним населенням Катуніце і наркоциганами назбирувалася довгі роки, відзначають болгарські ЗМІ. Болгари скаржилися чиновникам, що постійно живуть в страху за свою безпеку, оскільки члени наркобанди Кіро постійно загрожують розправами тим, хто не хоче "грати за правилами", встановленим наркоциганським криміналітетом.
Вдень в суботу, 24 вересня, в Катуніце приїхали близько 200 футбольних фанатів. Вони кидали каміння в будинок циганського барона і по співробітниками поліції, викрикуючи "Вбивці!". Шанувальники футболу знесли огорожу будинку, увірвалися в нього і знищували все, що знаходили.
Самого Царя Кіро і його близьких там не було. Поліція не чинила опір погромникам, відзначає агентство. В неділю, 25 вересня в село прибули, за різними оцінками, від 500 до 1 000 байкерів, настроєних проти сім'ї Киріла Рашкова. У село приїхав і Главмусор Болгарії Цвєтан Цветанов.
Прокурор Іван Даскалов повідомив журналістів, що водій мікроавтобуса, який збив Ангела Петрова, арештований вночі з суботи на неділю. Проти 55-річного чоловіка (його ім'я і національність не повідомляються) буде порушено кримінальну справу за статтею "умисне спричинення смерті при ДТП". Передбачуваному винуватцеві інциденту загрожує покарання у вигляді позбавлення свободи на термін від 10 до 20 років.
Відзначимо, що в решті країн Європи наркоциганам живеться не легше. Наприклад, найбільшому нелегальному наркоциганському табору Британії загрожує виселення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ