неділю, 21 липня 2013 р.

Знищення кумира Перуна у Києві

Відновлений учора на Старокиївський горі кумир Перуна був демонтований та вивезений у невідомому напрямку.

Біля третьої години ночі на територію музею історії України в"їхали автокран "Камаз" та мінібус із "братками". Через деякий час також з"явився автобус із "беркутом". Рідновіри-охоронці, серед яких був і скульптор, який впродовж 3 тижнів різьбив кумира, були взяті у щільне кільце "беркутом". Кумир разом із постаментом був піднятий та завантажений на кузов автокрану і вивезений із території музею. Недалеко знаходились та періодично розмовляли по мобільним телефонам піп місцевої каплички Московського патріархату та Павло Дорошенко - особа, яка вдень у нетверезому стані з"явилась під час встановлення кумира Перуна та намагалась спровокувати рідновірів, повторюючи, що він все рівно буде знищений.
Святизар Ясен


5 коментарів:

  1. Тобто попи порушують конституційне право громадян і навіть цього не приховують?!? Гуманна в нас церква, є чим пишатися(((

    ВідповістиВидалити
  2. Ми - хлопці з Бандерштадту...!

    ВідповістиВидалити
  3. Чому й досі ніхто не відповів за злочин? Значить синагоги,мечеті,ієговські церквушки можна?А що ж робити нам,людям,які вірять природі і які оберігають її від самих"добрих" християн?Чому нам заборонено почитати своїх Богів,чому я маю славити іудейських "святих".Чому нам,слов"янам не можна мати своє місце,де можна прийти й прославляти своїх предків і Богів?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. По моєму плануються якісь святкування з нагоди "хрещення русі". Може Перун на деяких осіб всеж достатньо образився і може якось покарає... Цікаво було б подивитися.
      Хоча звичайно я не прити аби тих "світлейших" "похрестили" також як Русь колись...

      Видалити
  4. Чорний Ворон25 липня 2013 р. о 17:25

    Якщо українці повернуться до рідної віри, яка значно посилює силу духу (вольові якості) та надихає на свободу мислення, активних дій на шляху до Добра, позбавляє людину зомбувального ефекту оточуючого нас (церква, телебачення, преса...), то все більше і більше таких людей (в геометричній прогресії) почнуть активно замислюватися над тим, що відбувається на їх рідній землі,і, як наслідок, почнуть активно діяти без страху, бо знатимуть, що померти за свій народ, то мати праведне безсмертя душі, то велика Честь. А, що наше життя, то лише мить в цілій вічності... То скажіть кому така віра та духовне піднесення українців заважає?

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ