середу, 31 липня 2013 р.

Спалено два авто екс-голови миколаївського УБОЗу

У ніч з 30 на 31 липня в Миколаєві згоріло два автомобілі. Обидва транспортні засоби виявилися власністю родини діючого полковника міліції, екс-керівника Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Миколаївській області Володимира Лупащенка.

Пожежній бригаді вдалося досить швидко загасити полум'я, але обидва автомобілі - «Lexus» LX - 570 і «Toyota Camry» згоріли, практично, повністю.

Слід зазначити, що за останній час в Миколаєві згоріли ряд іномарок, що належали відомим у місті людям. Повідомлялося про те, як згорів автомобіль BMW X-5, що належить дочці миколаївського кримінального авторитета. Також повідомлялося про те, що на початку листопада минулого року в Миколаєві підпалили позашляховик «Volkswagen Touareg» дружини Ігоря Науменко, який за інформацією ГУБОЗ МВС України нібито є місцевим «смотрящим». Також можна згадати, як невідомі в масках дотла спалили позашляховик «Mitsubishi Pajero», що належав чоловікові заступника голови Снігурівського райсуду.

Примітно, що жоден з даних підпалів не був розкритий - винні так і не були знайдені.


Відзначимо, що автомобілі діючих співробітників міліції в Миколаєві ще не горіли, тому це надзвичайна подія можна вважати своєрідним «викликом», кинутим правоохоронній системі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ