неділю, 14 липня 2013 р.

На форумі співробітників МВС закликають стріляти у пікетників - ЗМІ

Після резонансних подій зі штурмами відділень міліції у Врадіївці та Києві на форумі співробітників МВС з'явилися заклики відкривати вогонь по протестувальниках.
Як повідомляє УНІАН, заклики відкривати вогонь по протестувальниках з’явилися на форумі у п’ятницю ввечері в гілці, присвяченій штурму Святошинського РВВС.

Під час дискусії кілька користувачів висловили думку, що в таких випадках міліції потрібно відкривати вогонь по нападниках.
Так, користувач oleg orenda написав: "Поки міліція не змусить себе поважати (боятися) і не відкриє вогонь на ураження при спробах штурму, діла не буде".
Інший користувач під ніком Фелікс заявив: "Мені все одно, я себе поважати повинен, якщо дикі примати з мене почнуть погони зривати чи газом труїти я включу кавоварку і всім роздам по зернятку. Краще померти стоячи, ніж жити на колінах!".
Форум МВС - скріншот УНІАНу
Форум МВС - скріншот УНІАНу
Також він закликав "припинити" подібні акції, аби потім не "прикрашати ліхтарі":
"Я думаю що ви до кінця не усвідомлюєте, що насувається і які це сили насправді. Коли ще було щось подібне, згадайте? Якщо зараз не припинити, будемо потім ліхтарі прикрашати. Тому впевнений що в цей не простий для суспільства момент, потрібно діяти принципово і з усією суворістю, не озираючись на всяку ліберальну балаканину".
За реєстраційними даними, перший із них є рядовим спецпідрозділу Беркут з Києва, другий – молодший сержант з Дніпропетровська, але в графі "служба" у нього стоїть "цивільний".
Цікаво, що обидва користувача мають невеликий стаж на форумі – 10 і 35 повідомлень відповідно. Фелікс був зареєстрований на форумі тільки у п’ятницю, 12 липня.
Водночас, хоча найрадикальніші висловлювання користувача і викликали негативну оцінку модератора, що засумнівався в досвідченості автора посту, надалі той самий модератор висловив досить нейтральну оцінку таких закликів.
"Невже Ви не розумієте що Вам НЕ ДАДУТЬ нічого припинити і діяти жорстко, поки люди не почнуть штурмувати НЕ РВВС, а Межигір'я? Бо на проблеми міліції владі плювати з високої дзвіниці, поки особисто їх смажений півень не почне клювати...", - написав користувачOboroten365p2.

1 коментар:

  1. До межигірья так одразу не добратися, а місцевих князьків та свавільщіків потрібно пощипати, щоб знали хто примати а хто ні! Всі проблеми міліції в тому, що там 80% дибілів. А 20% садисти і моральні виродки, яким місце на стовпах.

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ