суботу, 20 жовтня 2012 р.

Депутат погрожував активістам "Помсти за розкол країни"

Сьогодні  в Січеславі  близько 15:00 на активістів всеукраїнської акції "Помста за розкол країни" скоїв напад депутат районної Жовтневої ради в Дніпропетровську  - Хижняк Віктор Михайлович.
Інцидент стався на ж/м Перемога 1, біля зупинки "Піцерія".  Хлопець та дівчина розклеювали вже всім відомі листівки про те, чому не можна голосувати за Партію Регіонів.

Раптом до них підійшов чоловік, сфотографував їх обличчя, показав посвідчення депутата  і почав лаяти активістів: хлопця схопив за руку, а в дівчини вибив з рук телефон, коли вона спробувала зробити дзвінок.

Хижняку В.М. правда очі коле
За посвідченням чоловік виявився Хижняком Віктором Михайловичем -  заступником голови Жовтневої ради з питань діяльності виконавчих органів. Є припущення, що чоловік знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Представник влади,   погрожуючи молоді вигнанням з університету та міліцією, поліз  в рюкзак активістів і забрав  клей та агітаційний матеріал.

Під тиском чиновника хлопець та дівчина були змушені зірвати наклеєні поруч листівки і тільки після цього їм вдалося втекти.

Як ми бачимо, посадова особа не просто перевищила свої повноваження, а повела себе вкрай неадекватно - обшуковуючи  та виводячи з ладу техніку активістів "Помсти".  Людина забула про те, що є найманцем українського народу і показала всю свою хамовито-бандитську сутність, в якій  все зводиться до погроз та рукоприкладства.  Та в усьому можна побачити і позитив: хвилювання представників влади говорить про те, що правда таки коле їм очі.
Якщо нам погрожують - значить нас бояться!


Онука Чучупаки



2 коментарі:

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ