суботу, 21 січня 2012 р.

Невловимий Черновецький працює в телефонному режимі


Секретар Київради Галина Герега розповіла, що мер Леонід Черновецький, який останнім часом не з'являється на роботі і практично відійшов від справ, постійно тримає зі столичною владою телефонний зв'язок. "Що стосується Леоніда Михайловича, то ми постійно тримаємо з ним зв'язок. Здебільшого ми працюємо в телефонному режимі", - зазначила Герега в інтерв'ю "Дзеркалу тижня". 



За її словами, мер цікавиться окремими рішеннями. "У нього працює патронатна служба, радники. Усі рішення підписуються. Насправді відсутність мера не впливає на роботу Київради", - додала вона.



 Як раніше повідомлялося, зараз мер перебуває в черговій відпустці. Впродовж минулого року Черновецький майже не жив у Києві - журналісти знаходили його то в Ізраїлі, то в Грузії.


 Так, за даними ЗМІ, впродовж 2011-го Черновецький постійно приїжджав до 5-зіркового готелю в невеликому курортному містечку Кобулеті, неподалік від Батумі, де відпочивав, купався в морі та їздив на риболовлю.


P.S. Онуки Чучупаки:
Мене вже давно обурює така до сліз  смішна  ситуація з "мером" Києва. Як можна було допустити, щоб мер столиці не з'являвся на роботі близько півроку і при цьому  продовжувати вважати його мером? Нехай, наше законодавство не передбачає такого порядку,  та чи хіба воно передбачає появу мера на робочому місці  три рази на рік?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ