неділю, 15 січня 2012 р.

Азаров не хоче в ЄС

Перед Україною не стоїть питання про входження в Єврозону.
Про це заявив прем'єр Микола Азаров на особистій сторінці у Facebook, повідомляє прес-служба ПР.
"Перед Україною не стоїть питання про входження в Єврозону", – наголосив він.
"Що ж стосується європейської інтеграції, то, перш за все, мається на увазі наближення України до тих стандартів життя людей, які існують зараз у ЄС. І криза, яка зараз має місце в ЄС, на мій погляд, пов'язана не з інтеграцією країн в ЄС, а навпаки – з недостатньою інтегрованістю, особливо, бюджетних фіскальних систем держав, що входять в ЄС", - пояснив Азаров.
Він висловив переконання, що 50 років існування ЄС показали його ефективність як форми економічної і політичної інтеграції цілого ряду країн.
"Криза лише тільки розкрила ті проблеми, які необхідно вирішити, щоб ця форма інтеграції була більш ефективною", - заявив Азаров.

Коментар Онуки Чучупаки:
Те, що українська влада не прагне до Європи, зрозуміло вже давно. Чому? Тому що змінювати законодавство під європейські стандарти та всю бюрократичну систему, в якій застрягла Україна сьогодні - не в пріоритетах біло-блакитних, якщо вони на цьому набивають свої кишені.  Інша справа, що вже близько року тягнуться  переговори, різні самміти, розмови про Юлю і заяви нашої сторони про те, що ВОНА з питанням асоціації ніяк не пов*язана. А потім  один  з перших людей виконавчої влади України робить такі заяви на Фейсбуці. Ось вона, революція Інтернету: ) 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ