суботу, 14 січня 2012 р.

Збір персональних даних - спосіб маніпуляції! (ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДЯН УКРАЇНИ!)


Правда про наших законодавців, або хто впливає на внутрішню ситуацію в державі
 
     Дорогий українцю!
 ЩО ТОБІ ПОТРІБНО ЗНАТИ:
    В ці дні по всій Україні у всіх приватних та державних установах відбувається масовий збір підписів на твою добровільну згоду для накопичення і обробки всіх твоїх персональних  даних (ПД)!
Щодо законів, які зобов’язують збір підписів і мають назву:
 1) «Про захист персональних даних» № 2297-VI, прийнятий 1 червня   2010 р. ;
2) «Про доступ до публічної інформації», який набрав чинності 10 травня 2011 р.,
Та їхні доповнення. Ці всі закони були ініційовані на замовлення Євросоюзу, щоб зробити Україну підвладною собі!  
  ХОЧЕШ  БУТИ ОБЄКТОМ МАНІПУЛЯЦІЇ?
  Увага!!! Вся інформація про тебе, згідно цих законів, буде збиратися, накопичуватися, змінюватися без твого відома, її можуть поширювати          (розповсюджувати, передавати) на розсуд того, хто володіє інформацією. Доступ до твоїх даних може мати будь-хто, включаючи і іноземних субєктів! (див. закон « Про захист персональних даних» ст.29 ч. 1 і 2)
  Володільці інформації про тебе можуть на свій розсуд розголосити її, за це вони не підлягають юридичній відповідальності! Навіть незважаючи на порушення своїх обовязків (ст.11 закону «Про доступ до публічної інформації»). Це є ПОВНЕ БЕЗЗАКОННЯ!!!
   ЯКУ САМЕ ІНФОРМАЦІЮ БУДУТЬ ЗБИРАТИ ПРО ТЕБЕ?
  Твоє расове або етнічне походження, політичні, релігійні, світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також дані , що стосуються здоров’я , особистого та статевого життя! 
  Власне кажучи, про тебе будуть знати все, ти будеш під повним контролем!!!
  З ЯКОЮ МЕТОЮ ЗБИРАЮТЬ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ?
   Будуть говорити, що з метою безпеки - для твого особистого захисту    (адже зараз підвищений рівень тероризму); для швидкого та кращого медичного обслуговування (у випадку, якщо станеться якийсь нещасний випадок з тобою);  ти будеш отримувати послуги  у приватних та державних  установах за спрощеною процедурою.  Одним словом, під фальшивими  та демагогічними фразами про полегшене та краще життя – тобі будуть навязувати нову тоталітарну диктатуру! ПРАВОВУ НЕВОЛЮ!
  Ти скажеш, що не може такого бути!
  Але задумайся, шановний співвітчизнику! Коли твої права будуть порушувати (а їх порушують вже тепер, тільки ще не набули чинності санкції, які будуть застосовувати по відношенню до тебе!!! Але вже в цьому році будуть застосовувати покарання за непідвладність!!!) на державному чи місцевому рівнях, на місці твоєї праці, будуть впливати на обмеження твоєї свободи, на твоє вільне волевиявлення. Коли ти будеш протестувати проти беззаконня, яке буде чинитися– тебе зліквідують!
  Уявімо ситуацію: Ти незадоволений діями влади або владу захопила групка «голубих», які на всіх державних рівнях просувають закони, які будуть сприяти розбещенню твоїх дітей та хочуть узаконити дозвіл на привселюдну педерастію; чи ти незадоволений п’ятимісячною затримкою заробітньої платні і як наслідок почнеш виявляти протест; скаржитись у вищі інстанції, а це не сподобається твоєму керівництву! Тоді тебе, як «бунтівника», знищать. Анулюють твої дані або заморозять їх дію. Ти не зможеш оплатити комунальні послуги, купити харчів для твоїх дітей в магазині або ж виконувати інші дії у приватних чи державних установах. Тиск на себе будеш відчувати до того моменту, допоки не зламаєшся і не будеш покірно  «танцювати під їхню сопілочку»!
ЯКІ БУДУТЬ НАСЛІДКИ?
Якщо ти своїм підписом добровільно даєш згоду на обробку ПД, тим самим ти власноручно  підпишеш – РАБСТВО!
  Цікавим фактом є, що ті люди, які збирають твої дані, в разі  твоєї відмови від дачі підпису, несуть адміністративну відповідальність: штраф у розмірі від 5 000 до 17 000 грн.
 ЧИ НЕ Є ЦЕ ЗАСТЕРЕЖЛИВИМ?!
  Якщо ти вже підписав згоду, через свою непоінформованість, і хотів би відкликати свій підпис – то так легко цього не зробиш, бо володілець  твоїх даних (директор школи, начальник або уповноважена особа) буде противитися  повернути тобою підписаний бланк. Реакція може бути цікава – він на тебе накричить, буде нервуватися (з чого б це, якщо це звичайний документ), може погрожувати карою!
 КОНСТИТУЦІЯ ТЕБЕ  ЗАХИЩАЄ!   
 Знай, що  тебе  можуть покликати з бухгалтерії, податкової інспекції чи пенсійного фонду, банку або з інших  державних чи приватних установ і  попросити, щоб ти «добровільно» підписав згоду на збір твоїх персональних даних.
  Виходом для тебе є – не зявитися в цю установу, а коли вже зявився, то в жодному разі не підписувати документи, що містять словосполучення «персональні дані»!!!
Стаття 32 ч.2 Конституції України голосить: «Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу БЕЗ ЇЇ ЗГОДИ»!
Конституція України є понад всі закони України, так як вона має найвищу юридичну силу! (див. стаття 8 Конституції України).
 Зверни увагу на цю нахабність ворога України (Євросоюз), який напряму атакує Конституцію України!
  Стаття 29 ч. 2 закону «Про захист персональних даних» № 2297-VI голосить: «Якщо міжнародним договором України, згода на обовязковість якого надана ВР України, встановлені інші правила, ніж ті, що передбачені законодавством України, то застосовуються правила міжнародного договору України». Ця стаття суперечить статті 9 ч. 2 Конституції України, цитуєм: «Укладення міжнародних договорів, які суперечать Конституції України, можливе лише після внесення відповідних змін до Конституції України».
Українці! Не допустимо, сумнівним міжнародним договорам потоптати Конституцію нашої держави, щоб Україна перестала існувати! НЕ ПРОДАВАЙТЕ БАТЬКІВЩИНУ!!!
 ЩО РОБИТИ , ЯКЩО ТИ ВЖЕ ДАВ ЗГОДУ НА ОБРОБКУ ПД?
1. Написати заяву на відкликання свого підпису. Вказати, що у звя’зку з тим, що ти не бажаєш, щоб твоїми даними оперував, хтось крім тебе і що ти свій підпис поставив несвідомо так як ти був недостатньо поінформований. Вказати, що цей документ порушує твої конституційні права, ст. 32 Конституції України!
 Заяви напиши у двох примірниках (один залиши собі, другий передай тому хто реєструє); Обов’язково зареєструй ці заяви (дата, підпис того хто прийняв, слово «прийняв» або «отримав»…), без цієї реєстрації твоя заява не буде мати юридичної сили. Вимагай, щоб тобі повернули той документ (оригінал), під яким ти підписався!
2.                        Цей пункт для тих, які зобов’язані збирати ПД: запропонуйте своїм підлеглим оформити мотивовану відмову від підпису, і подайте документи на реєстрацію. Якщо вам відмовлять, то ви маєте право звернутися в суд, аргументуючи це тим, що фізичні особи  відмовились від обробки ПД на основі законів України. Вас не повинні штрафувати.
НЕ БІЙСЯ ВІДСТОЮВАТИ СВОЇ ПРАВА, РОЗКАЖИ ПРО ЦЕ ВСІМ!!!

 ЯК ЛЮДИНА МОЖЕ ВТРАТИТИ СВОЇ ПРАВА ТА СВОБОДУ?
    - першим кроком є збір персональних даних;
    - другим кроком є прийняття біометричних паспортів;
    - третім є пластикова картка, на якій будуть  усі твої дані (смарт карта) – паспорту вже не буде!
- останнім кроком  – ЧІПУВАННЯ !
  Все буде зроблене так , що твоє життя сильно ускладниться без цього, бо закони поставлять тебе до такої ситуації, що ти або приймеш чіп (тавро) на праву руку  чи чоло і будеш в диявольській системі, або ти поза системою і будеш переносити різноманітні терпіння та гоніння!
  ЗРОБИ ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР!
 Якщо не приймеш тавро, навіть за ціну великих терпінь і переслідувань, то отримаєш велику нагороду від Господа Бога – ЖИТТЯ ВІЧНЕ В НЕБІ  !
 Якщо ти приймеш чіп (тавро) – то дим твого мучення буде здійматися НАВІКИ ВІЧНІ!!! (пор. Одкр. 14,11)
 ЯКІ КРОКИ МАЄШ ЗРОБИТИ?
-             домагатися створення спеціальної громадської комісії, яка буде контролювати законодавців та інформувати громадськість перед прийняттям  нових законів, щоб не вирішували нашу долю без нашого відома громадян.
-             домагатися, щоб на ці антиБожі, антилюдські та антиконституційні закони президент наклав вето! (закон 2297-VI  та ті закони , що з ним зєднані)
-             домагатися покарання та усунення з посади  тих людей, що пишуть та приймають  антилюдські закони в Верховній Раді;
-             за будь-яку ціну зберегти суверенітет України та її незалежність  від «благополучного» Євросоюзу, який знаходиться в кризі!
Ми повинні повчитися з нашого недалекого минулого, коли  були під ярмом Радянського Союзу.
P.S :
 НАС Є БІЛЬШЕ, не допустимо, щоб жменька можновладців (олігархів), маніпулювали нами! Якщо ми об’єднаємось і виступимо проти безбожних законів, то зможемо змусити їх змінити закони на такі, що зберігають наше життя!
Покажемо їм, що ми не сіра маса чи бидло, яким можна маніпулювати, а такі ж самі повноправні громадяни у своїй державі, як і вони.
Будьте правдивими людьми  та справжніми патріотами України! Не на словах, а на ділі!!! Не допустимо знищення нашої держави!  
Ти отримав потрібну інформацію!!! Зроби  свій вільний вибір!!!
 ПОМНОЖ ТА РОЗПОВСЮДЬ ЦЮ ЛИСТІВКУ ІНШИМ!

2 коментарі:

  1. Як усі дружно почали бунтувати проти цього закону та ніхто і не задавався питанням "А що було до закону?". Всима Вашими персональними даними всі і абсолютно всі організації користувалися і будуть користуватися для того щоб надавати надавати пільги, компенсації, субсидії, газ, світло, воду, тепло, виплачувати зарплати, пенсії та кучу інших всеможливих виплат. Різниця лиш в тому що до закону ніхто навіть не задумувався про цей захист. Раніше можна було навіть в ксерокопію Ваших документів на вулиці пиріжки завернути чужій людині і нічого Ви б не зробили, а на сьогоднішній день при явному такому порушенні можна звільнити нерадивого працівника або притягнути до адміністративної відповідальності. От і вся різниця. А Ваші дані є, були і будуть в усих інстанціях і якщо ви проти щоб та чи інша організація зберігала їх то все просто - не живіть в цьому суспільстві і переїдьте жити на безлюдний острів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. "безлюдний острів" - теж комусь належить (певній державі, фірмі, особі) - варто не завершувати цією демагогією вдало свормулюваний коментар.
      Правда в тому, що сьогодні не існує механізмів які забезпечують толерантність до людей не згідних з "останніми тенденціями в сфері інформаційних технологій". Тому залишається хіба що надіятись та те що "поборники демократії" звернуть на це увагу та забезпечать рівність і тут, як це вони зробили з гендерними правами та правами осіб з різнми сексуальними орієнтаціями.

      Видалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ