неділю, 8 квітня 2012 р.

Дніпропетровську школярку жорстоко побили її однолітки

ілюстрація випадкова
Підліткова жорстокість не знає меж. Минулого тижня у Дніпропетровську четверо дівчат серед білого дня побили свою знайому. Знущання фільмували, по тому відео виклали в соціальній мережі та розіслали всім друзям. Коли про побиття довідалися правоохоронці, кадри зникли з Інтернету, але мати постраждалої школярки встигла скопіювати їх на свій комп'ютер.
Про побиття 13-річна Влада матері нічого не розповіла, побоялася. Але жінка дізналася про все з Інтернету.

Вночі восьмикласниці стало зле. На третій день дівчинка знепритомніла і потрапила до лікарні. Лікарі діагностували в неї легкий струс мозку. Проте школярка дістала і тяжку психологічну травму. Адже дотепер не розуміє, за що з нею так повелися.

Троє знущальниць навчаються у 135-ій дніпропетровській школі. Керівництво закладу й досі не йме віри, що учениці 8-го та 9-го класів здатні на таку жорстокість. Журналістам обіцяють - розбиратимуть поведінку дівчат на «класних годинах».

Головною фігуранткою в цій справі може стати студентка одного з технікумів. На відео саме вона хапає Владу за волосся та б'є ногами в голову. З нею і зв'язалася мати постраждалої, аби спробувати владнати конфлікт.

З боку хуліганки ж почула невідпорне: «Що вам треба? Крові немає, переламів немає. А за гопоту міліція не береться».

Утім мати Влади таки звернулася до правоохоронців. Вони взялися перевірити всі обставини жорстокого побиття школярки. Наразі триває слідство. В разі, якщо буде доведено склад злочину, зазначають в ГУ МВС України у Дніпропетровській області, прокуратурою буде відкрита кримінальна справа.

На розгляд справи закон відводить правоохоронцям десять діб. Мати Влади хоче лише одного - аби покарали мучительку.

Після втручання ЗМІ інцидент з побиттям школярки набув розголосу. Тож рідні дівчинки сподіваються, що правоохоронці ретельно вивчать ситуацію і покарають винних згідно з чинним законодавством.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ