вівторок, 24 квітня 2012 р.

Тимошенко голодує через те, що її побили?

Сьогодні на Українській правді з'явилося повідомлення про те, що Тимошенко начебто побили. Розумні редактори сайту не писали напевно, а повідомили:  БЮТ ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ТИМОШЕНКО ПОБИЛИ і заблокував Верховну Раду.  Весь розголос почався саме з блокування ради.
Також сьогодні з'являються повідомлення про те, що Тимошенко оголосила голодування в знак протесту проти такого ставлення до неї... І коли оголосила голодування? 20 квітня. Тобто, 4-ри дні тому.

Не зрозуміло, чому вістка про голодування набуває розголосу лише зараз? Начебто одні свята пройшли, інші не почались, а медіа, телефони, захист Тимошенко працюють погано? (Власенко заявляє, що його не пускали до Тимошенко аж 2 дні). А з побиття скільки пройшло? 4.

Про  безжальне ставлення до ув'язнених ми знаємо багато, та хіба ті, хто наважився вдарити Тимошенко, не розуміли, що це обійдеться чорним піаром для них, та білим для Юлі? Є два варіанти: або люди Януковича вже настільки твердо стоять на землі, що їм нічого не страшно, і вони  здатні вдарити хвору жінку (що є черговим дзвіночком попередження для нас), або  розголос про побиття Тимошенко - просто технологія в руках зацікавленої в скандалі сторони.

Поки нічого достеменно невідомо, можна зробити такий висновок: не дивлячись на те, чи били Тимошенко, чи ні, а скандал про побиття і голодовку  неймовірно вигідний для неї та партії: зайвий раз посвітитись в західних та наших ЗМІ, заблокувати трибуну, відкволікти від інших проблем.

"Якщо не ти, то хто? " буде пильним та слідкуватиме за розвитком подій.
Слава Україні!

Онука Чучупаки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ