середу, 18 квітня 2012 р.

Чому "націоналіст" це погано?

Слава Україні усім симпатикам "Якщо не ти, то хто?" та  просто тим, хто знає, що протрібно відповідати на цю фразу. Виявляється в Січеславі, після нашої Української  пробіжки за ЗСЖ, що відбудеться 22-го квітня, планується ще одна - "ненаціоналістична", як позиціонують себе її організатори.

Вчора ми побачили в групі плагіаторів ось такий напис. Поняття "націоналісти" в ньому майже рівнозначне "ворогам людства" та прирівнюється до "нацизму":


Ребята уточняем информацию для тех кто не вкурсе.Пробежка которая организовуеться 22 Апреля организовывается НАЦИОНАЛИСТАМИ. МЫ К ЭТОЙ ПРОБЕЖКЕ НЕ ИМЕЕМ НИКАКОГО ОТНОШЕНИЯ. Мы поддерживаем идею за ЗОЖ, но мы не поддерживаем Националистические движения.Наша пробежка (!) - го числа , в которой могут принимать участие все вне зависимости от национальности в отличии от пробежки которая будет проводиться 22 го .Просьба не реагировать на ПРОВОКАЦИИ. к слову 20 го Апреля день рождения Гитлера .изначальная дата была 20 е , потом ее изменили на 22 . Приурочивать пробежку к дню рождения Гитлера ,это уже попахивает как минимум нацизмом


Здається, за ніч, хтось щось відредагував, тому що сьогодні текст вже дещо видозмінений. "Ребята" зрозуміли, що "сплошали", проте основних позицій не змінили.:

Ребята уточняем информацию для тех кто не вкурсе.Пробежка которая организовуеться 22 Апреля организовывается НАЦИОНАЛИСТАМИ. МЫ К ЭТОЙ ПРОБЕЖКЕ НЕ ИМЕЕМ НИКАКОГО ОТНОШЕНИЯ. Мы поддерживаем идею за ЗОЖ, но мы не поддерживаем Националистические движения.Наша пробежка (!) - го числа , в которой могут принимать участие все вне зависимости от национальности.Просьба не реагировать на ПРОВОКАЦИИ.

(орфографію збережено - що робити, оригінал є оригінал:)

  Оганізатори закликають не реагувати на провокації, та чи самі вони їх не створюють,  стираючи межу між двома різними поняттям "націоналізм" та "нацизм", і займаючи при цьому антиукраїнську позицію: " мы не поддерживаем Националистические движения "?  Звинувачуючи націоналістів у нацизмі можна легко напоротись на зустрічне звинувачення - в українофобії. А як ще можна розуміти таке категоричне несприйняття українського націоналістичного руху в українському місті? Не зрозуміло, чим ми,національно налаштовані  українці, заважаємо організаторам альтернативної пробіжки.

"Якщо не ти,то хто?" запрошує усіх на Українську пробіжку за ЗСЖ та закликає українців не брати участі в українофобських проектах.

Ви - українці!
Ваша мова - українська!
Ваша нація - українська!
Ваша пробіжка - українська:)

Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ