суботу, 28 квітня 2012 р.

Медична реформа: нас лікують чи вбивають?

  27 квітня 2012 Дніпропетровськ, під стінами Дніпропетровської облради. Громадські політичні організації та свідомі небайдужі громадяни м. Дніпропетровська провели акцію «Проти медреформи» з метою донести до сліпої влади інформацію про нагальність проблеми впроваджених медичних реформ в нашій області. Участь прийняло близько 130-140 осіб.

                                        

                                     
Активісти вимагали скасування реформи, яка приречена до майбутнього провалу і катастрофічного погіршення стану здоровя громадян України, а також звільнення людей, які відповідають за впровадження цих реформ. 

Зміни в наданні медичної послуги населенню може призвести до тяжких наслідків. Ті надії, що покладаються владою апріорі не виправдають себе. На це є низка причин, зокрема: відсутності коштів на здійснення реформування, не кваліфікованість лікарів сімейного профілю, бідність населення, відсутність надійного транспортування до спеціалізованих лікарень, що може зіграти злий жарт з особливо складними пацієнтами.


Апогеєм цих реформ є можливість зростання корупції серед працівників медичних установ та ускладнення доступу до ефективного лікування.


Отже, влада не зацікавлена у здоровї своїх громадян, бо хворі люди завжди залежні, а владі потрібні раби, що неспроможні до активних й рішучих дій. Вони категорично не хочуть чути народ, свідоцтвом цьому є споруджений паркан з нарядом міліції, який мав на меті перешкодити проведенню акції.


Ці реформи не здатні лікувати, не орієнтовані на пацієнта, і не несуть на меті якісної та доступної медичної допомоги звичайному громадянину.
 Свавілля влади недопустиме в нашій країні!


автор "Проста"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ