середу, 24 жовтня 2012 р.

Момота знову використали - на цей раз в гуртожитку ХімТеху

А как еще
использовать Момота?
Коли в Момота залишаються числені дні для того, аби ми ще могли "сделать что-то с помощью Момота" до виборів, він залюбки дає себе використовувати.


Ось і на цьому тижні він подарував гуртожитку Хіміко-технологічного університету  дві нові пральні машини, два великі вікна та багато нарізного скла.

Якби не Момот та вибори, вставляли б студенти за свій кошт скло в розбиті шибки - ось він, солодкий наслідок демократії!

За два дні до появи в гуртожитку цих "святих дарів", той, за чиєю допомогою відремонтовані  на швидкуруч сотні під'їздів на окрузі, розкошелився на чашки та ручки для хімтехівців. Потім, мабуть, зрозумів, що для керіництва посуду та канцтоварів буде недостатньо, і з'їздив до господарчого супермаркету.
Благодійно-подарована техніка

Що ж, таке порушення виборчого процесу, як підкуп виборців, за Момотом помічається не вперше, м'яко кажучи.  Скоріше так: майже вся його виборча кампанія була побудована на цьому підкупі.  З іншої сторони, якщо "піпл хаває", то чому не скористатись?
Диво-пластикові вікна:)

Залишається лиш закликати студентів не дуже спокушатися на подарунки, бо за голос вони вам поджарують пральну машину, а потім відмиють  грошей з держбюджету (і ваших стипендій) за 5 таких машин.

Голосуємо свідомо, друзі!

"Якщо не ти, то хто?" дякує Нескореному за інформацію та фото


2 коментарі:

  1. такое впечатление, что один Момот прям занимается подкупом избирателей, ремонтируя подъезды и раздавая подарки... ну, не смешите, они все сейчас так делают.

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ