вівторок, 2 жовтня 2012 р.

За допомогою Момота студенти ДНУ прогуляли пари й отримали "відмінно"!

"Что можно сделать с помощью Момота? Ответ есть:
Прогуливая пары, получить наивысший бал!" 
Ректорат Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара  зігнав студентів на зустріч з кандидатом в депутати від Партії Регіонів  Олександром Момотом, підкупивши кожного хорошими балами.

За інформацією студента історичного факультету, який просив не називати своє ім'я (він ще планує отримати в нашій сумнівній альма-матер свій диплом), за наказом ректора Полякова М.В. через проректора Іваненка В.В. та  декана історичного факультету Світленка С. І. формувалися списки "щасливих слухачів Момота",  яких зняли з останніх пар (з 14:00), пообіцявши виставити за них максимальний бал.

Достовірно відомо, що з історичного факультету на таких засадах були звільнені 2 групи 4-го курсу, та 1 група 5-го курсу. Першокурсників, які ще не всі мають права голосувати, не повели на цікаву зустріч зі всебічно цікавою людиною :)

Студент, що прийшов зі своїми колегами-істориками на 15:00 в Палац Студентів ДНУ, побачив там  не лише  свій факультет, а й  "офіційних прогульників" з інших факультетів. "Зала була не просто переповнена - люди стояли в проходах" - запевняє він.

На зустрічі, що тривала годину, виступила влада університету, надавши слово кандидату в депутати. Він навіть відповів на парочку запитань з зали (сподіваємося, не прочитаних з листочків), та наприкінці розмови якось зовсім нетонко натякнув, що за нього треба голосувати на виборах. Враховуючи те, що більша частина студентів живе у гуртожитку ДНУ, тобто  голосуватиме по округу О. Момота, зробити їм це буде нескладно.

На запитання, чи вперше наш інформатор стикається з такою подією, історик відповів: "Не вперше. Минулого року ходили на Симоненка. Хто не міг чи відмовлявся - тому прогрожували якимись міфічними проблемами в університеті".

Отже, ДНУ тепер славиться не лише викладачами-терористами, а й викладачами- підкуповувачами. "Якщо не ти,то хто?" закликає студентство не вестися на такі дешеві підкупи, розуміючи, що ці люди сприймають нас за  недумаюче стадо. Ми маємо свою гідність, ми вміємо мислити, і голосуємо не за гречку або бали, а розумом. Чи не так?

Онука Чучупаки, Келебрант Доминатор

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ