понеділок, 26 березня 2012 р.

Засуджений за смертельне ДТП циган-мажор нахабно розгулює по місту

Чоловіка не раз бачили у місті, а в міліції кажуть, що наполегливо його шукають.

У Миколаєві син циганського барона отримав 6 років тюрми за те, що понад рік тому на "Мерседесі" збив на пішохідному переході дівчину і залишив помирати, але він досі не покараний.

Як йдеться в сюжеті ТСН, родичі загиблої з'ясували - у 22 річного винуватця ДТП це не перша аварія.

"9 ДТП. До цього він врізався в трамвай, трамвай був перевернутий, люди постраждали, ніхто заяву не написав під тиском. Дівчина на пішохідному переході - її теж збив. Батьків дівчини залякали, дівчину залякали. Він ні за що не поніс покарання", - розповідає мати загиблої в ДТП 19-річної дівчини Олена Смирнова.

Цього разу парубка затримали, а згодом випустили із СІЗО на підписку про невиїзд. А рідним жертви почали пропонувати гроші і погрожувати.

"Радимо - візьміть гроші. Це було сказано відкритим текстом в приватній бесіді. Тому що потім ви взагалі нічого не отримаєте. Він не сяде, але і грошей у вас не буде. Коли вони зрозуміли, що це не пройде, на нас стали сипатися погрози. Його батько особисто погрожував мені і моєму сину", - каже свекруха загиблої в ДТП Ірина Каланчева.

Наприкінці січня суд постановив винуватцеві аварії 6 років ув'язнення, але він усе ще на волі. На оголошення вироку ні адвокат, ні засуджений не прийшли. Тож останнього оголосили у розшук.

Керівник відділу зв'язків із громадськістю МВС Ольга Передеренко запевняє, що міліція всіма силами шукає втікача.

Однак батько загиблої в ДТП Юрій Смирнов розповідає зовсім іншу версію.

"Він спокійно ходить, спілкується з друзями, йго бачать постійно. Ми особисто з дружиною його бачили живим і здоровим, він роз'їжджав на батьковій машині", - каже він.

Силовикам про це розповідали, кажуть родичі, але ті чомусь шукають і досі.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ