понеділок, 19 березня 2012 р.

Січеслав показав Януковичу червону картку

Так тепер виглядають аватари учасників акції:) 
Близько двох десятків молодих людей провели акцію «Вставай! Покажи Януковичу червону картку» у Дніпропетровську.  Це стало продовженням всеукраїнської акції приуроченої до дворіччя Януковича на посаді президента.

До участі в акції долучилися переважно молоді люди. Вони згадали Януковичу його невиконані обіцянки, та виставили червону картку на знак недовіри президенту. Зобов'язаннями, які брав на себе Янукович під час виборів, активісти заклеїли м'яч та символічно жбурляли його один від одного на знак того, як Янукович і його команда «футболять» обіцянки.

«Янукович обіцяв підняти стипендії, обіцяв всій молоді України зробити освіту європейською, зробити ЗНО єдиним екзаменом. Натомість зараз при владі міністр-українофоб Табачник, який намагається ліквідувати історію України як предмет взагалі», - зазначив голова Дніпропетровського «Сокола» Денис Ковальов.

«Він будує Межигір'я, купляє вертольоти, і при цьому абсолютно не фінансує дитячі садки, школи. Також, приймаючи рішення, він абсолютно не рахується із думкою молоді. Тому я показую червону картку Януковичу і всій його команді», - наголосила активіста "Батьківщини Молодої" Оксана Панасюк.

Акція фактично в останній момент була перенесена із площі біля облдержадміністрації на площу перед будівлею міськради через судову заборону. Окружний адміністративний суд заборонив проводити акцію біля ОДА, посилаючись на Положення про порядок проведення масових заходів, затверджене міськрадою - саме те положення, яке, збурило громадськість через обмеження свободу мирних зібрань.

«Ми сильні, ми українці, ми об'єднуємося. Думаю, до виборів до Верховної Ради вся Україна консолідується проти цього українофобського режиму», - зазначив заступник голови обласної організації ВО «Свобода» Герман Назаренко і висловив сподівання, що на майбутніх виборах провладна партія із тріском пролетить.


Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ