суботу, 11 серпня 2012 р.

Ранковий спам проти Косіора (ФОТО)


«Хватит позора – долой Косиора! » такими й подібними об’явами  команда «Якщо не ти, то хто?» обклеїла  район вулиці Косіора в  Січеславі о шостій ранку – поки спали всі скептики та комуністи. 


Ця акція є продовженням  дії руху за перейменування січеславських вулиць, що названі іменами катів. Одним з таких є Косіор -  людина, за наказами якої було вбито мільйони українців під час Голодомору.   Донести цю інформацію до людей, показати їм, чиє імя вони мають за адресу  - було метою нашого заходу. 

Жителі району, хто не спав, частіше зустрічали нас або агресивно, або байдуже. Чому? Бо людей хвилюють хліб та сало, а не назва вулиці. "Кому это нужно?". Один-два позитивних відгуки про  нашу діяльність – і це за 2 години роботи.  

Це далеко не перший захід, спрямований на перейменування вулиці Косіора. Востаннє це був масовий мітинг - з українськими прапорами та без партійної символіки. 

Дякуємо усім раннім пташкам, хто не полінувався і допоміг розклеїти агітматеріал.  Хтось в цей час спав,  а  ми працювали задля розвитку української справи. Слава Україні!


2 коментарі:

  1. Дякуємо, нашим Хлопцям. Так напевно би сказали мільйони українських душ, котрі зазнали страшної смерті голодомором. Свою вдячність вони проЯВЛЯТЬ в інший спосіб, бо вони поруч з нами.

    ВідповістиВидалити
  2. http://mistodnipro.blogspot.com/2012/07/16072012.html Громадяни проти Косіора.16/07/2012 фото та відео

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ