суботу, 11 серпня 2012 р.

Український вечір в Січеславі (ФОТО)



 Український  вечір у  Січеславі від «Якщо не ти, то хто?»  пройшов – ура!   Ми чудово провели час під відкритим небом на Монастирському острові, співаючи українські пісні та обмінюючись інформацією про діяльність один  одного.


На зустріч прийшло більше 20 молодих патріотів: друзів «Якщо не ти,то хто?» та тих, з ким ми познайомились вперше.

Було приємно бачити представників українського козацтва – вони не лише співали й розповідали про свою організацію, а й показали  нам, як справлятись з козацькою нагайкою.

Вечір не був  б такими душевним без  нашого співака – Колі Купраса.  Він майже 2 години грав для нас на гітарі до болю в пальцях. Тож якщо хтось хоче полегшити його долю наступного разу – вчіться грати на гітарі або приводьте тих, хто вміє! 

В нашому плей-листі: «Там, під Львівським замком», «Лента за лентою», пісні Кому Вниз, Фліт, Сейтар і незрівнянного Ляпіса Трубецького (як же без «Грай»?). Хто не знав слів - міг піддивитись. 
В кінці як завжди пролунав гімн України. Це  неймовірно гарне видовище: захід Сонця, води Дніпра, січеславці у вишиванках з руками на серцях… В такі моменти розумієш, що ти не один.

«Якщо не ти,то хто?» дякує усім, хто підтримав проект своєю присутністю. До наступної зустрічі!

2 коментарі:

  1. Радіймо. Відновлення традиції вечорниць дуже важливе явище. Треба побільше пісень радісних і переможних. Було б краще, якби ми оспівували страждання ворогів ніж свої. Пісня це кодування майбутніх подій.

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже добра традицыя ыснувала в 90-ты - 2000 роки. ТОды патрыотичне студентство зюиралось в парку ым. Глоби пыд старим козацьким дубом, який був посаджений старим осавулом Запорожскої Січі.

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ