середу, 15 серпня 2012 р.

Бандовлада "завдає удару" у відповідь

Сьогодні вночі 15 .08. 2012 дніпродзержинська влада незаконно зрізала 15 біг-бордів, власником яких є відомий у місті правозахисник і кандидат до ВР Віталій Купрій.   Ми нагадуємо, що «Якщо не ти то хто?» підтримував Віталія Купрія у всіх судових справах, які проти нього порушував  режим внутрішньої окупації.  Всі справи були виграні Віталієм в апеляційному суді.

Нещодавно Віталії Купрій подав до суду  на президента України за те, що він підписав злочинний «мовний» законопроект.

«Якщо не ти то хто?»  зв’язався з Віталієм і запитав про подію:

Віталій Купрій:« 13 серпня приблизно 19.00 на міймоб. телефон був здійснений дзвінок з номеру 056 742 70 01. Жіночий голос запитав: “ Віталію Миколаєвичу, з вами хоче розмовляти   Олександр Вілкул с приводу білбордів, Вас з’єднати?” Я погодився, через 10 секунд вона сказала , що все вирішено і поклала слухавку»

Можна провести лінію з білбордним скандалом, який стався в Дніпродзержинську, проте Віталій ніякого відношення до цього не має. 
Можливо, у такий незаконний спосіб, як пошкодження приватної власності, режим внутрішньої окупації намагається попередить розповсюдження антиреклами, або як тиск на кандидата ВР  і людину, яка не побоялася подати до суду на «гаранта».
Андрій Денисенко написав facebook
"Нарешті на нашу славну козацьку землю прийшов довгожданий час війни та помсти!
Сьогодні вночі дніпродзержинська влада незаконно зрізала 15 біг-бордів, власником яких є відомий у місті правозахисник і кандидат до ВР Віталій Купрій. Отак тупо взяла і знищила - начхавши на право власності і на те, що спроби демонтувати ці рекламні конструкції через суд зазнали провалу. Перед цим Купрієві двічі дзвонили із приймальні голови ОДА Олександра Вілкула - перепитували, чи не на його конструкціях висить ота весела бабуся з котом...
Тепер я і ламаного гроша не дам за недоторканість губернаторських машин, будинків і мармизь усієї регіональної братії - починаючи з його власної. Тепер можна все!)
))"
Келебрант Домінатор

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ