понеділок, 27 серпня 2012 р.

Онлайн-конференція з Володимиром Огризком для активної молоді

УВАГА! ЗАХІД СКАСОВАНО!

На кого повинні орієнтуватися сучасні політики та експерти? Звичайно, на молодь - майбутнє країни!  З цією думкою неурядова організація  Campus 3.0 організовує ряд онлайн конференцій  з політиками для молоді з різних міст України.


На найближчу  конференцію запрошено Володимира Огризка.  В Дніпропетровську захід пройде 30 серпня з  19:00 до 21:00 за адресою  вул. Ясельна 1 (Лівий берег біля ДК Комінтерн).

Конференції будуть проходити протягом серпня-вересня, наступні зустрічі - з Яценюком та Симоненком.

 До дискусії з університетською спільнотою буде долучено  також  Сергія Тігіпка, Віталія Кличка, Петра Симоненка, Олега Тягнибока, Віктора Ющенка, Наталю Королевську та інших.

Щотижневі он-лайн дебати реалізовуватимуть гасла «Розбуди країну!» та «Університети за нову якість політики», сприятимуть збільшенню різноманіття джерел новин, поширенню інформації про виборчі процеси, програми партій та кандидатів, що істотно підвищить рівень обізнаності громадян та їх свідоме голосуванню.
Редакція програми передбачає роботу з Facebook&Twitter-акаунтами, YouTube-каналом.

Конференції будуть доброю  нагодою для політиків висловити свої думки перед широкою аудиторією. В свою чергу, інтелектуальна молодь отримає  можливість  формулювати завдання для народних обранців та впливати на майбутнє держави і динаміку суспільного розвитку.

Координатор в Дніпропетровську Юля Векленко.
моб. тел. 099-060-04-68.
електронна адреса excited2009@yandex.ru
соц. мережа vk.com/yulia_excited
facebook.com/yulia.veklenko

Інформаційна підтримка від "Якщо не ти, то хто?"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ