понеділок, 27 травня 2013 р.

Майстер-клас з фальшування виборів від ПР

Антифашистське обличчя ПР
Друзі! Редакція "Якщо не ти, то хто?" одразу після закінчення виборів поринула у буремне та виснажливе сесійне життя, тож нижче   до вашої уваги  інформація, здерта та скомпільована  з офіційного релізу партії.  Дякуємо всім-всім-всім, хто пройшов з нами цей шлях, а також тим, хто не заважав:)

Результати вчорашніх свавільних виборів: друге місце Дороленка з великим відривом  ставлениці ПР Гололобової. Наш  результат - 13% при жалюгідно низькій явці, яка навіть в студмістечку, де зазвичай 90% голосують - була 50%-ткова. Наші особисті враження - в телефонному режимі або пізніше, коли будуть дописані усі дипломи та екзамени. Слава Україні!
(Онука Чучупаки)

26 травня 2013 року в Січеславі  відбулися проміжні вибори до міської ради. Єдиний кандидат від опозиції – голова обласної організації "Студентська Свобода" Кирило Дороленко – за результатами виборів посів друге місце. На підтримку провладного кандидата Оксани Гололобової "біло-блакитні" застосували всі засоби адмінресурсу, технології фальшування виборів(ВІДЕО), а також обкатані "новітні прийоми" морального та фізичного тиску з боку молодиків спортивної зовнішності, міліції та "Беркуту" на виборців і спостерігачів.

Так, неподалік від входу до кожної виборчої комісії протягом усього дня виборів чатувало кілька десятків молодих людей спортивної зовнішности. Вони жваво спілкувалися з міліцією і активізували свою діяльність, коли на дільницях виникала гостра ситуація.
"Братки" під вікнами однієї з дільниць
 У приміщенні школи №28 "спортсмени", перешкоджаючи націоналістам провести фото- і відеозйомку, щільним кільцем оточили автівку з членами ДВК, що повернулася після проведеного голосування вдома. На дільниці напередодні виборів було зареєстровано більше сотні заяв про таке голосування. Слід зазначити, що на попередніх виборах на цій же дільниці таких заяв було близько десятка. Половину з них свободівці примусили визнати недійсними, але все ж для того, щоби зафіксувати волевиявлення близько 60 осіб, члени комісії виїхали зі скринею для бюлетенів, без супроводу спостерігачів. Після закриття дільниць і до закінчення підрахунку голосів "спортсмени" характерної зовнішності чатували безпосередньо перед дверима, вочевидь, очікуючи можливих наказів від керівників.

Викладачка ДНУЗТ відмовляється
показати іншу сторону листка,
затримана під дільницею з групою студентів.
Міліція бездіяла.

Також у одній із дільниць (школа №20) спостерігачі від ВО "Свобода" зафіксували вкидання 40 бюлетенів за провладного кандидата. У дільницях, розташованих у Палаці культури ДНУЗТ, виявлено факти масового примушування студентів проголосувати за Оксану Гололобову (ПР) – аспірантку ДНУЗТ. Оскільки в понеділок у навчальному закладі розпочнеться залікова сесія, студенти голосують за оцінки. Вони ходять на виборчі дільниці групами по 10-15 чоловік, а біля ДВК на них чекають викладачі, які контролюють присутність студентів зі списками груп та відомостями про кількість боргів кожного.

Дивіться  відео на каналах ютюба:
http://www.youtube.com/user/petrik434
http://www.youtube.com/channel/UCy9APKJ8MTyRv-U4iCsOoog?feature=watch

За матеріалами прес-служби


Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ