середу, 8 травня 2013 р.

Січеславські націоналісти vs наймити ПР (ФОТО/ВІДЕО)


8 травня в  Січеславі «ті, в кого дєди воєвалі»  напали на патріотів. Мирна хода Жалоби, присвячена Дню пам’яті та примирення загиблих у Другій світовій війні, почалася з бійки.

На колону мирних демонстрантів, які стояли виключно під жовто-блакитними прапорами, накинулось з десяток хлопців спортивної статури та не зовсім української національності.

 Поки міліція грілася на сонечку, провокатори встигли закидати дівчат та бабусь морозивом, побитися з нашими чоловіками  та кинути в мирний натовп (!) 5 великих паркувальних конусів (один з них потрапив у голову активістці).



Тим часом в декількох машин на площі спрацювала сигналізація, хтось почав швидко відганяти свій автомобіль.



Цей банер було знищено нападниками
Як і цей! Цікаво, за що?
Міліцію, яка встигла розняти всіх лише через декілька хвилин, патріотична спільнота вітала криком «Ганьба! Ганьба!».
Все владналося буквально на півгодини, поки учасники ходи не дібралися пам’ятної стели захоронення радянських, німецьких та італійських солдат.  

За цей час до  охорони ходи приєдналося декілька додаткова рота (близько 100 людей).  



По дорозі до пам’ятника  нам повідомили  про блискавичне переміщення «бандито-комуністів»: втричі більше провокаторів чекали на продовження біля пам’ятника. 

Організатори ходи постійно повторювали : "Не реагуйте на провокації! Ми мирні демонстранти. Ми прийшли віддати шану усім загиблим у Другій світовій".

Ось такі "ліца ненашої національності" кричали "Здесь наши деды воевали! Идите отсюда! Фашисты!" У відповідь українці співали гімн України.

"Фашизм не пройдет!" - впевнені "інтелектуали", цькуючи акцію вшанування, традиція якого започаткована ООН.
Обличчя декого з нападників вже знайдені  на сайті обласної федерації дзюдо, яку очолює депутат ВР від фракції  Партії Регіонів І. Ступак. Кажуть, що  він сам був присутній в парку під час провокацій.

Міліція, яка нас дійсно сьогодні берегла, проводжала додому всіх аж до вокзалу:)

Більше фото та коментарів чекайте завтра.

Слава Україні!

 текст Онуки Чучупаки

фото Патріотки


1 коментар:

  1. ну спортсмены ... что с них взять... несчастные люди .... без мозгов, зато сильные! Книги читать-то им некогда, особенно по истории, вот и пользуются ими рыгианалы. Советский режим тоже ставил на "Шариковых", а это же их потомки!!!

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ