пʼятницю, 9 вересня 2011 р.

Нові закони, нові утиски.

 Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо носіння форменого одягу, використання знаків розрізнення та символіки».
Символіка об’єднань громадян, політичних партій і громадських організацій не повинна відтворювати державні чи релігійні символи, а також символіку Збройних сил України, інших військових формувань, а також органів виконавчої та судової влади, затверджену відповідними постановами Кабінету міністрів України.
Купівля, продаж, обмін чи інша оплатна передача ордена, медалі, нагрудного знака до почесного звання, їхнє привласнення або носіння особою, яка не має на те права, або їхнє незаконне зберігання, а так само носіння військової форми одягу ЗСУ, форми одягу інших військових формувань, органів виконавчої та судової влади, знаків розрізнення, використання колористики «камуфляж» для військовослужбовців та осіб, які мають спеціальні звання, особами, які не мають на те права – тягнуть за собою попередження або накладання штрафу від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, тягнуть за собою накладання штрафу від 15 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Примітка Келебрант Домінатор. 
Про що це говорить? Про те, що наша окупаційна влада боїться мілітарізації суспільства. Цього слід було очікувати, адже вже  скасувано військовий парад,  дозвіл носити уніформи різним  організаціям, тощо. Люди, будьте овочами - опір все одно знайде вихід.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ