понеділок, 26 вересня 2011 р.

Слідом за сином пішла з життя жінка прокурора

 Історія загибелі Андрія Лавриненка - сина прокурора Царичанського району Дніпропетровської області отримала трагічне продовження – вкоротила собі віку його мати.

Жінка вкоротила собі віку у той самий спосіб, як напередодні її син – вона повісилась. Інформацію про самогубство підтвердили у місцевому райвідділку міліції.

Загибла жінка була першою дружиною теперішнього прокурора Царичанського району Русоана Лавриненка, а хлопець - їхнім спільним сином.

Про причини цієї страшної родинної трагедії майже нічого невідомо. Знайомі загиблого хлопця лише кажуть, що напередодні вони із матір'ю начебто посварилися.

Нагадаємо, 22 вересня жителі смт Магдалинівка на Дніпропетровщині перед будівлею місцевої прокуратури знайшли тіло сина прокурора Царичанського району Руслана Лавриненко Андрія. Хлопець був повішений. Але не високо на дереві, та таким чином, що його тіло стояло на колінах.

Джерело

Коментар Онуки Чучупаки:
Правоохоронці відмовляються давати коментарі, окрім  "Життя покінчено самогубством". Це насторожує і не може не штовхати на роздуми.  Як на мене, є два варіанти  істини: або сім*я прокурора ніяк не могла налагодити стосунки між собою (мати - розібратися з сином, звідси  - сварки; чоловік - допомогти дружині психологічно після втрати дитини і т.п.), або ж хтось навмисно відібрав  у прокурора найждорожче в житті :єдиного сина та єдину дружину. Я більше схильна до думки, що чиясь невідома рука наважилася чинити правосуддя над суддею. Ми всі з вами розуміємо, що зробити комусь "суїцид" - професіонали завжди знайдуться.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ