неділю, 18 грудня 2011 р.

Дітям про вибори

Любі діти! Минулої неділі, коли ви грали в Call of Duty, а найбільш просунуті з вас зависали в соціальних мережах, російські діти грали у вибори.

Це не дуже цікава гра, більшість дітей у світі у вибори не грають. Але грати в них треба – я потім поясню як. Коли ви не будете грати у вибори, то дорослі дяді та тьоті, яких присилають з-за кордону, щоб перевіряти, чи скрізь діти грають у вибори, скажуть про вашу країну, що там нема демократії.
Це означає, що вам не будуть давати долари в кредит, та не хвалитимуть в Інтернеті. На тих, хто зовсім не хоче грати у вибори посилають літаки, і вони їх бомблять доти, доки ті, хто лишиться живим, не погоджуються грати. Тоді ті, хто бомбив, дають їм долари в кредит, щоб могли купити собі нові речі замість тих, що розбомбили. Російські діти не хочуть, щоб їх бомбили – тому грають у вибори. Це називається – демократія.

Як грають у вибори. Спочатку найсильніші хлопчики проганяють інших, тих – хто може з ними сперечатися. Через це дівчатка не люблять грати у вибори – бо їх проганяють, як Юлю Тимошенко. Потім вони кажуть іншим, щоб ті їх вибирали. Грати можуть не всі, навіть коли гратиме у вибори лише половина дітей у дворі, це все одно рахуватиметься, наче грали всі. Тому другій половині та тим, хто був «проти», доведеться слухатися тих, кого обрала меншість дітей двору. Це несправедливо, але дорослі про це й чути не хочуть.

На виборах когось обирають кимось. Але ви не можете обрати тих, у кого дійсно хочете грати – ні Гітлера, ні Сталіна, ні навіть Лукашенка.

Доводиться обирати тих, кого дозволяють дорослі. Цього разу в Росії Медведєвим обрали Путіна, а минулого разу – Путіним обрали Медведєва. В Україні позаминулого разу Януковичем обрали Ющенка, минулого разу – Ющенком обрали Януковича. Цього разу в Україні обиратимуть Юлю Тимошенко. Кого оберуть Юлею Тимошенко, ще невідомо. Одні кажуть, що Яценюка, інші – що Ляшка. Ляшко більше схожий на Юлю, особливо коли вдягає жіночий одяг та причіпляє косу. Яценюк на Юлю не схожий навіть з косою, але в нього більше грошей, ніж у Ляшка. Він їх накрав, коли був директором Національного Банку, в якому тримав гроші ваших мам і татусів.

Щоб не віддавати те, що ти накрав, треба, аби тебе вибрали. Це називається – «увійти до влади». Ті, кому у владі місця не вистачало – стають у чергу на владу. Це називається «перебувати в опозиції».

Любі діти, напишіть та намалюйте нам – кого б ви обрали Юлею Тимошенко.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ