пʼятницю, 23 серпня 2013 р.

25 серпня - Українські вечорниці просто неба (АНОНС)

Чи давно ви були в Січеславі на українських вечорницях?  З піснями, віршами, смакотою і душевною націоналістичною компанією?)

Давно? Тоді не проґавте таку можливість 25 серпня. З нагоди 22-річниці Незалежності, кінця літа та просто бажання поспілкуватися в патріотичному колі  чи познайомитись з новими  проектами один одного - влаштовуємо Українські вечорниці просто неба!:)

Зустрічаємось в цю неділю о 17:00 біля славнозвісного-нарешті-встановленого пам'ятника Шевченку на Монастирському острові. Йдемо до води та починаємо нашу затишну українську тусу:)

В програмі:

1. Буккроссінг  - обмін українськими книжками та пресою. Принесіть з собою українську книгу чи/та журнал й обміняйте на щось нові! 
2. Знайомство. Розкажіть про себе та те, чим ви займаєтесь зараз. Можливо ви когось надихнете своїми діями, або знайдете однодумців.
- Юра Горовець  розкаже про те, як змусити січеславців обслуговувати УКРАЇНСЬКОЮ.
- Міла Мороз поговорить з вами про збір батарейок: де,як і головне: навіщо?
(маєте чим поділитись - повідомляйте, і в цьому списку будете ви!)
3. Читання віршів наших улюблених поетів. Тільки українська поезія.
4. Українська вікторина (переможцям - призи!). 
5. Українські співи та музика. 

Ми вас зацікавили? Тоді майте на увазі, що форма одягу: вишиванка ( крайній випадок - футболка з українською  символікою). З собою потрібно взяти каремати, щось смачне (на 10 грн.: горішки, печиво, воду тощо), книгу чи журнал (на обмін), свою агітацію (візитівки, презентацію проектів, все, що хочете нам показати) та спрей від комарів. 

Усі питання на 4u4upaka@ukr.net
Якщо загубитесь чи запізнетесь - телефонуйте Мілі 093 778 10 44.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ