понеділок, 19 серпня 2013 р.

Біля КМДА свободівці побилися з "тітушками"

Біля будівлі КМДА почалася бійка, в якій беруть участь представники ВО Свобода і невідомі молодики у чорних спортивних костюмах. Сторони рознімає міліція і Беркут.Про це повідомляє кореспондент ЛІГАБізнесІнформ

Нагадаємо, сьогодні біля будівлі КМДА зібралися кілька тисяч бюджетників, які виступили на підтримку проведення позачергової сесії. Опозиція заявляє, що повноваження цього скликання закінчилися ще 2 червня, а тому вона є нелегітимною.Київська влада ж заявляє, що саме через блокування опозицією засідання Київрадибюджетники не отримують кошти. 

Журналістів на засідання не пустили, так само як і опозиційних депутатів. Кільканародних депутатів та активістів на чолі з Арсенієм Яценюком прорвалися в хол КМДАчерез вікно, але там їх заблокував Беркут і після недовгих переговорів опозиціонеритим же шляхом повернулися на вулицю. 

Позачергова сесія тривала близько 10 хвилин. За цей час депутати прийняли чотири постанови і три звернення до Верховної Ради.

Громадський порядок біля КМДА забезпечують близько 600 правоохоронців. Про це кореспондентові Укрінформу повідомив начальник Відділу зв'язків з громадськістю /ВЗГ/ ГУ МВС України у м.Києві Ігор Михалко.

Наразі, за оцінками міліції, перед входом у будівлю перебуває понад 3 тисячі осіб. Загалом, відповідно до поданих до КМДА заявок, у заходах мають узяти участь орієнтовно близько 20 тисяч осіб.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ