четвер, 15 серпня 2013 р.

"Спасибо жителям Донбасса ... " за дніпропетровський 34 канал!

На 34-му каналі - новий донецький.
 Ой, тобто гендиректор!
Я не дивлюсь телебачення, тим паче місцеве, але все одно за січеславську журналістику вболіваю за звичкою, як за своє болото:). Новина про те, що генеральним директором нашого дніпропетровського 34 каналу стане керівник донецького телеканалу "Донбас" мене, звісно, засмутила. Не те щоб у нас 34-ий був єдиним опозиційним накшталт ТВ-ай і зараз  цей оплот буде зруйновано. Ні, хоча, знову ж таки, їх інформагенство "ДнєпрПост" ще хоч якось давало нам змогу робити в них конференції, на відміну від інших агенцій міста. Тож неприємна думка роздратування типу "Може годі вже цих донецьких наглядачів!?" не може не промайнути. 


Як повідомляє Телекритика, 15 серпня Юрій Сугак, керівник регіонального каналу «Донбас», також призначений генеральним директором дніпропетровського 34-го каналу (ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська»). Раніше посаду генерального директора 34-го каналу займав Андрій Будяк, який залишив компанію за власним бажанням у зв'язку з роботою над новим проектом.

Відомо, що 34 канал почав мовлення 25 жовтня 1993 року. З початку 2011 року контрольний пакет акцій належить групі СКМ Ріната Ахметова. У 2011-му отримав ліцензію на цифрове мовлення.

Також Телекритика забезпечила нас короткою довідкою про нового гендиректора:

Юрій Сугак закінчив Східноукраїнський університет в Луганську за спеціальністю «Історія і соціальні дисципліни», Донецький національний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій». З 1995 до 1998 років працював редактором, ведучим, кореспондентом на обласному державному телебаченні Донецької області. З 1998 року працює в ТОВ «Телерадіокомпанія "Україна"», у 2010 році обійняв посаду директора телеканалу «Донбас». З 1996 року - член Спілки журналістів України. У 2010 році отримав звання заслуженого журналіста України.
Що ж, шановні, подивимось, що нового донецька влада принесе в наш медіа-простір. Не за горами -  вибори, там все буде, як на долоні!

Онука Чучупаки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ